זיהוי שרשור בג'ימייל
-
כדי להפריד את השרשורים במיילים עשיתי עם גוגל סקריפט כך
var cleanBody = []; for (var i = 0; i < splitBody.length; i++) { var line = splitBody[i]; if (line.indexOf('בתאריך') !== -1 && line.indexOf('<') !== -1 && line.indexOf('>') !== -1) { break; } cleanBody.push(line); }כמובן שזה יעבוד רק על עברית
וכן במקרה ששורה מתחילה עם המילים בתאריך ויש באמצע <> לא יופיע ההמשךיש דרך יותר טובה לזהות שרשור?
-
var cleanBody = []; for (var i = 0; i < splitBody.length; i++) { var line = splitBody[i]; if (line.indexOf('בתאריך') !== -1 && line.indexOf('<') !== -1 && line.indexOf('>') !== -1) { break; } cleanBody.push(line); }כמובן שזה יעבוד רק על עברית
וכן במקרה ששורה מתחילה עם המילים בתאריך ויש באמצע <> לא יופיע ההמשךיש דרך יותר טובה לזהות שרשור?
-
-
@מנצפכ אתה מתכוון שאתה רוצה רק את גוף ההודעה בלי הציטוטים מהודעות קודמות?
ראה כאן: https://stackoverflow.com/questions/76372906/parse-email-threads-split-content-and-blockquote-in-google-apps-script@צדיק-תמים כתב בזיהוי שרשור בג'ימייל:
אתה מתכוון שאתה רוצה רק את גוף ההודעה בלי הציטוטים מהודעות קודמות?
כן
הניסוח שלי היה לא משהו@צדיק-תמים כתב בזיהוי שרשור בג'ימייל:
שם מומלץ לא להשתמש עם
getPlainBodyשמביא את ההודעה ללא הxml שלה ולהשתמש בgetBodyאני בכוונה משתמש עם
getPlainBodyכדי להציג רק את הטקסט
אני מקווה שאצליח לסנן את הטקסט של ההודעה לגמרי -
@צדיק-תמים כתב בזיהוי שרשור בג'ימייל:
אתה מתכוון שאתה רוצה רק את גוף ההודעה בלי הציטוטים מהודעות קודמות?
כן
הניסוח שלי היה לא משהו@צדיק-תמים כתב בזיהוי שרשור בג'ימייל:
שם מומלץ לא להשתמש עם
getPlainBodyשמביא את ההודעה ללא הxml שלה ולהשתמש בgetBodyאני בכוונה משתמש עם
getPlainBodyכדי להציג רק את הטקסט
אני מקווה שאצליח לסנן את הטקסט של ההודעה לגמרי -
@מנצפכ לא ניסיתי אותו אבל הקוד שם אמור לטפל גם בזה
שים לב לפונקציותhtmlToText,getTextFromHtml@צדיק-תמים העתקתי את הקוד המלא והוא עובד מצויין
אעבור עליו בהמשך
תודה