שינויים והתאמות בקוד הפנימי של מכשיר סלולרי
-
(מדובר במכשיר לא כשר)
אין לי שום נסיון בזה.
אני רוצה, למשל, לנטרל את האפשרות לחיבור אינטרנטי, וכדומה.
הרעיון (הפשוט) שלי הוא לבצע שינויים בקוד של הפלאפון בהתאם לצרכים שלי.- האם ניתן למצוא איפשהו את הsource code של NOKIA?
- באיזו שפה נכתב קוד המקור של NOKIA בדרך כלל?
- אם לא, כיצד אוכל לשחזר אותו מתוך הקבצים הבינאריים
(לא ניסיתי כרגע לחלץ את הקבצים הללו מתוך הפלאפון, מישהו העביר לי אחד כזה)? - אני משער שנצרך קימפול מיוחד לנוקיה, איך אני יכול לבצע את אותו קימפול לאחר שינוי הקוד?
- האם אני טועה בגישה הכללית, ויש דרך פשוטה יותר "לתכנת" (זה כולל גם להוסיף אפשרויות שאין לו) פלאפון?
-
(מדובר במכשיר לא כשר)
אין לי שום נסיון בזה.
הרעיון (הפשוט) שלי הוא לבצע שינויים בקוד של הפלאפון בהתאם לצרכים שלי.- האם ניתן למצוא איפשהו את הsource code של NOKIA?
(לא ניסיתי כרגע לחלץ את הקבצים הללו מתוך הפלאפון, מישהו העביר לי אחד כזה)? - אני משער שנצרך קימפול מיוחד לנוקיה, איך אני יכול לבצע את אותו קימפול לאחר שינוי הקוד?
- האם אני טועה בגישה הכללית, ויש דרך פשוטה יותר "לתכנת" (זה כולל גם להוסיף אפשרויות שאין לו) פלאפון?
@לי-ראש כתב בשינויים והתאמות בקוד הפנימי של מכשיר סלולרי:
(מדובר במכשיר לא כשר)
אין לי שום נסיון בזה.
למה ללכת על נוקיה? כשיש בגוגל הרבה יותר מדריכים ותמיכה באנדרואיד?
-
@לי-ראש זה ממש לא עובד ככה ..אין שום קוד פתוח למערכות הפעלה האלה.
כל התכנות שנעשה פה זה הנדסה לאחור..
אבל אני אחסוך לך...במקום לשבת חודשים ארוכים ולשבור תראש..
יש כאלה שכבר יש להם גרסאות כשרות למכשירים האלה
אתה יכול אצלי למשל..
053-416-1171