באג בהתקנת בית חכם homeassistant - נתקע בהפעלה הראשונית
-
ניסיתי היום להתקין את home-assistant על VMware אבל זה נתקע לי בהתקנה
יש לי כבר פוסט אחד בנושא, אבל עכשיו ניסיתי שוב וזה נתקע לי כבר בעליית המערכת בפעם הראשונה
זה מה שאני מקבל
במילים
Waiting for the Home Assistant CLI to be ready
ואחרי כמה דקות
[UARN] Home Assistant CLI not starting! Jump into emergency consoleיש על זה המון באינטרנט, רוב התשובות הם לכתוב login, אבל אצלי לצערי זה לא עובד
אני לא מוצא אצלי אפילו לוגים שלהם כדי שאוכל להבין מה הסיפור
זה הלוגים של VMwareאשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה
-
@ששא אם זה עדיין רלוונטי בשבילך, ל- HA יש כמה אפשרויות התקנה, ההתקנה המומלצת על ידם היא מערכת הפעלה שלהם והיא סגורה, לא ניתן להתקין עליה תעודה אין גישת שורש,
האפשרויות האחרות זה להתקין את המערכת הבסיסית על מערכת הפעלה שלך ואז יש לך גישת שורש להתקין תעודה, (זה נראה שאתה מנסה על מערכת וירטואלית ואתה מתקין שם את המערכת הפעלה שלהם והיא סגורה,) החסרון בצורה זאת היא התחזוק אתה צריך לתחזק לבד עדכונים וכו', וכן יש חנות תוספות שבהתקנות אלו לא פעילה,
יש אפשרות נוספת והיא המומלצת וזה מה שאני עשיתי, וכבר כמה שנים הכל עובד אצלי ב"ה חלק, זה התקנת מערכת בפיקוח, זה מערכת המלאה כוללת עדכונים וכו' והחנות תוספות בדיוק כמו המערכת הפעלה שלהם,
אבל הפלוס שזה מותקנת על לינוקס (ודווקא הפצת debian) ואז יש לך גישה למערכת הפעלה שהיא לינוקס בשביל להתקין את כל התעודות הנדרשות פייתון ו- pip
הם לא אוהבים את האפשרות הזאת, ולכן מגבילים את האפשרויות להתקנה להתקנה יחידה כלומר שתתקין את על הלינוקס רק את המערכת הזאת,
מקווה שעזרתי לך -
@מן-המודיעין תודה על התגובה המפורטת!
אבל יש לי בעיה, התחלתי אכן לעבוד עם זה עם דביאן על ווינדוס - עם זה אבל אני לא יכול להתקין אתos-agent_1.0.0_linux_x86_64.deb
כמו שכתוב פה - כנראה בגלל שזה על ווינדוס
היה לך את הבעיה הנ"ל? -
ראיתי בעבר בפורומים שלהם שזה לא עובד על דביאן באפלקציה של ווינדוס,
האפשרות שיש זה להתקין דביאן על VirtualBox או VMware Workstation
וכך זה גם עובד אצלי