בקשת מידע | איסוף מBuzzr
-
אני צריך עזרה מבעל נסיון באיסוף משלוח שנשלח על ידי buzzr
קיבלתי מוצר דרך חברת buzzr
מעקב המשלוחים שלהם קיבלתי מידע כי החבילה נמצאת בחנות XXXX
איך אני יכול לדעת מה מספר מדף?
-
אצלם זה הולך במספר חבילה, לא מספר מדף.
הבעיה שאין לי מושג איך משיגים את מספר חבילה, המוכר התעצבן עליי שאני באתי אליו 3 פעמים ואמרתי לו שאין לי כל דרך להשיג את המספר חבילה, כי זה לא מופיע בשום מקום.
בפעם השלישית הוא פשוט העביר לי את זה, כי יש לו אפשרות לחפש לפי השם, בתוספת כמה צעקות ועצבים. -
@חגי כתב בבקשת מידע | איסוף מBuzzr:
אצלם זה הולך במספר חבילה, לא מספר מדף.
הבעיה שאין לי מושג איך משיגים את מספר חבילה, המוכר התעצבן עליי שאני באתי אליו 3 פעמים ואמרתי לו שאין לי כל דרך להשיג את המספר חבילה, כי זה לא מופיע בשום מקום.
בפעם השלישית הוא פשוט העביר לי את זה, כי יש לו אפשרות לחפש לפי השם, בתוספת כמה צעקות ועצבים.אולי זה מה שכתוב למעלה קוד מסירה?
-
@פלורידה הלוואי, באתי עם קודי המסירה (אלו היו שתי חבילות), והמוכר התעצבן שהוא צריך מספר חבילה.
לאחר שהוא מסר לי את החבילה היו מדבקות עם 4 ספרות שונות מהספרות של הקוד למסירה. הוא היה צריך את הקוד למסירה בשביל לאשר שקיבלתי את החבילה.גם ניסיתי לשאול אותו "אתה מתכוון למספר מעקב?" והוא התעצבן עוד יותר "לא מספר מעקב! מספר חבילה!!!", בסוף הוא נשבר והעביר לי את החבילה, אבל עדיין אין לי מושג מאיפה הגיע המספר חבילה הזה. בדיעבד יכול להיות שהייתי צריך לבדוק אם זה מופיע בתוך המספר מעקב. אבל לא עשיתי את זה.