נטסטיק/ קווי וחיבור לנטפרי בנוגע לתוכנת מסחר מתקדמת בשוק ההון
-
שלום
מי שמבין בעניין אשמח לעזרהאני מחובר לנטפרי ומשתמש בנטסטיק
יש תוכנת מסחר מתקמת בשוק ההון עם נתונים עמוקים בזמן אמת שאני משתמש בה
בהתחלה היא לא עבדה בנטפרי עקב ריבוי הכתובות שהם משתמשים איתם
נטפרי טיפלו בבעיה וכרגע היא עובדת ולא מופיע לנטפרי שיש בה איזה חסימות(כך הם קוראים לזה)לאחרונה שמתי לב שהנתונים שיש לי הם שונים מנתונים של מי שלא משתמש בנטפרי, שזה אומר שיש בעיה בנתונים.
אז כנראה יש ב' אפשריות- או שזה בעיה בגלל הסינון של נטפרי
או אולי זה יכול להיות שייך לזה שאני משתמש בנטסטיק והגלישה חלשה יותר, איני מבין בזה כל כךמי שמבין בענין ויש לו כיוון אשמח לעזרה ומידע
תודה רבה, תבורכו!
-
@nnb כתב בנטסטיק/ קווי וחיבור לנטפרי בנוגע לתוכנת מסחר מתקדמת בשוק ההון:
לאחרונה שמתי לב שהנתונים שיש לי הם שונים מנתונים של מי שלא משתמש בנטפרי, שזה אומר שיש בעיה בנתונים.
האם הבעיה היא רק ב'נתוני זמן אמת'
או שגם בשעות שאין פעילות מסחר בארץ ובחו"ל
ג"כ אתה רואה נתונים שונים -
@nnb כתב בנטסטיק/ קווי וחיבור לנטפרי בנוגע לתוכנת מסחר מתקדמת בשוק ההון:
ולגבי מmekev לא הצלחתי להבין את הכוונה שלך, אם תוכל לפרט יותר
ניסיתי לבודד את הבעיה
הצגת בעיה שהנתונים אצלך לא תואמים לנתונים אצל משתמש אחר
לא ציינת מה לא תואם
הפרט ששחררת זה שמדובר על 'נתונים עמוקים בזמן אמת'הבאת שני כיווני חקירה
- נטפרי
- נטסיק
@dovid הוסיף כיוון משמעותי נוסף - הגדרות חשבון משתמש
בשעות שאין מסחר - הנתונים אמורים להיות זהים
אז אם בשעות שאין מסחר בארץ ובחו"ל
תבדוק האם הנתונים אצלך תואמים לחברך
במידה ואכן תואם, יש לבדוק האם הדיליי זה מנטפרי או מהנסטיק
במידה ולא תואם - זה הגדרות חשבון משתמש -
אולי תספר לנו באיזו תוכנה כי אני משתמש בהרבה תוכנות ואם אתה מדבר על הmeta traider5 אז היא אמורה לעבוד בנטפרי חלק
-
כן אז אסביר יותר
לגבי התוכנה עם הנתונים העמוקים קוראים לה סיהרה צ'ארט. לגבי נתונים בזמן אמת כמו שאמרתי הם לא זהים למה שיש למשתמשים אחרים- הגרף של המחיר הפשוט מאחר בשלוש שניות ולאחר שאני לוחץ במערכת ההגדרות של ווינדוס על סנכרון השעון זה בדר"כ מוריד את זה לאיחור של שניה (למרות שהשעון שלי מסונכן אוטומטי)
כשאני מוריד את זה לגרף במהירות מאד קטנה כגון שניה (כדי לבדוק את הסנכרון לזמן אמת) זה ממש קטוע בנתונים והוא פותח נר מחיר פעם בכמה שניות ובצורה לא אחידה וזה לא אמור להיות ככהלגבי הנתונים העמוקים- מדובר בכמה כלים שמבוססים בעיקר על ווליום (כמות עסקאות) בכל רגע ונתונים של כמות עסקאות מצטברת בכל מיני מחירים וזה יוצר צורות גרפיות וסכומי מספר שעל ידם אפשר לראות מה קורה מאחורי הגרף בכל נקודת מחיר בצורה עמוקה, מה שמצריך הזרמת נתונים בזמן אמת בצורה מדוייקת, כדי שזה יהיה נכון ומדוייק
בכל זה הצורות הגרפיות שמופיעות אצלי הם באופן כללי דומות וזהות למשתמשים אחרים שאני לומד איתם אך ממש לא במדויק ויש שינויים שהם משמועתיים, וכל שכן שנכנסים לרמות דיוק קטנות אז ההבדל מורגש
לגבי השעות שמחוץ לשעות המסחר- אני עדיין צריך לחקור את זה טוב אבל מה ששמתי לב עד עכשיו - כשחזרתי לאחור בטווח קצר עם משתמש אחר אז כמו שאמרתי יש הבדל בנתונים העמוקים, ובצורה הגרפית של המחיר לא הבחנתי בשינויים אבל צריך לבדוק את זה כי יכול להיות שבאופן כללי זה נראה אותו דבר, אך ברמות הדיוק של הסנט יהיה שינויים.
כשהחזרתי את הגרף אחורה על ידי כלי שנקרא הקלטה, שחוזר אחורה לנקודה שאני רוצה ועל ידי לחיצת Play הוא מראה את מה שקרה כמו בזמן אמת לפי המהירות שאני בוחר (כגון 1 זה כמו זמן אמת ממש, 2 זה פי 2 ממה שהיה בזמן אמת וכן הלאה), היה פעם שזה הראה לי נתונים אחרים ממישהו אחר, אך בכמה פעמים אחרות זה הראה אותם נתונים גם בכלים העמוקים שדיברתי עליהם.
וכששאלת על זה אז נזכרתי שכמה פעמים תמהתי על זה שראיתי סקירות שוק וכיוצא והיו פעמים שהגרף שאצלי שונה מהגרף שמראים כשמתבוננים בדיוק, וזה אני מדבר על תוכנת טרדינג וויו. בדקתי את זה עכשיו שוב מעט ואני רואה שאכן יש שינויים שאמנם קשה לשים לב אליהם כשמביטים באופן כללי, אבל גרף המחירים אכן שונה
*אשמח להסבר מה זה אומר הגדרות משתמש
תודה רבה לכם על העזרה
-
@nnb המידע שההבאת כעת משנה את המונה.
דבר ראשון אתה לא רואה נתונים שונים, אלא ויזואל שונה, שזה הבדל דרמטי בשביל לקבוע אם זה נטפרי ואת טיב החסימה/בעיה.
אם למשל בגלל נטפרי יש תשובות שנדחות על ידי התוכנה, זה בהחלט יכול לתת גרף שונה, אבל לא נתונים שונים.
העובדה שזה תוכנה גם מקשה מאוד על הקביעה של התומכים, ולמעשה הכלי היחיד שעומד לרשותם זה ההקלטת תעבורה, וגם היא יכולה להיות הרבה פחות מאבחנת כשמדובר בתקשורת לא "דפדפנית".
אין לי פתרון, אני רק מדייק את דברי דלעיל לאור ההוספה שלך. -
צודק, לא בהכרח יש הבדל מבחינת השפה העברית או אפילו מבחינה של איש טכני.
אבל לי נתונים מצלצל מספרים וטבלאות, ששם יופיע מידע שונה, כלומר ערך שונה של שער הדולר או מחיר אחר לזהב, זה קשה שיקרה בגלל חסימה או תקלה, למרות שזה ייתכן באופן רחוק. ויזואל זה מראה חזותי כמו גרף, הוא הרבה פעמים בנוי להתעלם מ"בעיות קטנות" בשביל לתת תמונה גדולה, למשל אם יש יום בלי נתונים לא רוצים שיופיע שמה חור שחור, וגם מי שיש לו חיבור איטי רוצים שיקבל לפחות תמונה ראשונית כבר לפני הרזולוציות הקטנות.
גם קשה להוכיח את ההבדל כשמדובר בגרפים, הייתי מציע שתמצא מקום בתכונה בו ניתן לראות נתונים גולמיים ועדיף לא של זמן אמת, וככה להיווכח אם התוכנה מקבל את מלא הנתונים בכלל. -
מצוין,עכשיו זה מובן. תודה רבה
לגבי הנתונים של כמות העסקאות בכל מחיר, מבחינתך זה לא בכלל נתונים שונים ולא ויזואל שונה?אשמח להתייחסות על חשיבות עוצמת הגלישה בכל הנוגע לעניין הזה של המסחר והנתונים בזמן אמת ושלא בזמן אמת, עד כמה זה חשוב ומה הגלישה הרצויה לעניינים האלה.
תודה רבה
-
אז רק אם אפשר לסכם מה ניתן לעשות
-
אם זה בעיה בעוצמת הגלישה אז מימלא אדע זאת מיד כשאמצא להתחבר לחיבור קווי טוב ונבין שזו הייתה הבעיה
-
אם זה בעיה מצד נטפרי אז יש כאן בעיה לפי מה שאתה אומר שהכלי שעומד לרשותם זה הקלטת תעבורה והוא מוגבל, (כרגע זה לא מראה חסימות בתוכנה בהקלטה) , יש איזה פיתרון לדבר? והאם בכלל זה משהו שיכול להיות לא פתיר מצד נטפרי?
והאם בכלל זה יתכן שיהיה להם בעיה בדבר בסיסי כל כך- נתונים בזמן אמת -
לגבי חשבון המשתמש לא הבנתי כלל את העניין, אם התכוונת למשתמש בתוכנה או למשתמש בנטפרי וכו', אשמח להסבר בעניין
תודה רבה!
-