הורדה מדרייב- נטפרי
-
ביום יומיים האחרונים אני לא מצליח להוריד מהדרייב סרטונים [זה כותב לא ניתן להוריד קובץ זה], וגם לא נותן לצפות ישירות מהדרייב [אחרי שתי דקות שמנסה להפעיל כותב שגיאה נסה מאוחר יותר]. האם מישהו יודע פשר לדבר?
יצויין שאני משתמש בחדר מחשבים, כך שיתכן שזה סינון מיוחד שם. -
ביום יומיים האחרונים אני לא מצליח להוריד מהדרייב סרטונים [זה כותב לא ניתן להוריד קובץ זה], וגם לא נותן לצפות ישירות מהדרייב [אחרי שתי דקות שמנסה להפעיל כותב שגיאה נסה מאוחר יותר]. האם מישהו יודע פשר לדבר?
יצויין שאני משתמש בחדר מחשבים, כך שיתכן שזה סינון מיוחד שם.@ישראל-יפה ככה"נ מדובר בסרטונים שנחסמו ע"י נטפרי
-
יצויין שאני משתמש בחדר מחשבים, כך שיתכן שזה סינון מיוחד שם.@ישראל-יפה כתב בהורדה מדרייב- נטפרי:
יצויין שאני משתמש בחדר מחשבים, כך שיתכן שזה סינון מיוחד שם.
בזמן האחרון נוספה בחדרי מחשבים חסימה לצפייה והורדה של סרטונים בדרייב
החסימה היא גם לקבצים שפתוחים בנטפרי -
@ישראל-יפה ככה"נ מדובר בסרטונים שנחסמו ע"י נטפרי
@קינג-קומפיוטר כתב בהורדה מדרייב- נטפרי:
@ישראל-יפה ככה"נ מדובר בסרטונים שנחסמו ע"י נטפרי
ולהבנת העניין: מדובר בתיקיה שפתוחה בנטפרי, אך חלק מהקבצים שבתוכה חסומים. מה שיוצר מצב בו הקובץ נראה כביכול פתוח בזמן שהוא חסום. בדרך כלל זה קורה בגלל שהקובץ פורסם לציבור.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות