קלפי נכה בעיר אחרת
-
@Gogo לא מדוייק בלשון המעטה ראה באתר הבחירות לרשויות בקלפיות הנגישות המיוחדות ברשות
זכאים להצביע רק בעלי זכות בחירה באותה רשות.
רק מי שמאושפז יכול להצביע בפתק שהוא רושם את המפלגה לבד ובכפוף לאישור מהנהלת בית החולים כמו כן בעלי תפקיד בעיר אחרת יכולים להצביע בקלפי מיוחדת כנ״ל (יש בכל עיר קלפי אחת כזאת בדר״כ במטה הבחירות העירוני) ובכפוף לאישור. -
@משתמש-תמים איך הם יכולים לדעת שני לא גר שם?
בתעודת זהות שלי רשום שאני גר בעיר X אבל בספר הבוחרים זה לא כתוב כי העברתי אחרי סגירת ספר הבוחרים, אז איך הם יודעים שאני לא רשום בעיר?
למיטב ידיעתי הם לא עוברים על כל הספר העבה על כל אחד
לא כן? -
@ששא כתב בקלפי נכה בעיר אחרת:
בתעודת זהות שלי רשום שאני גר בעיר X אבל בספר הבוחרים זה לא כתוב כי העברתי אחרי סגירת ספר הבוחרים, אז איך הם יודעים שאני לא רשום בעיר?
לא כן?שואל השאלה שאל האם הוא יכול להצביע בירושלים (למשל) בשביל עיר בני ברק(למשל*
זה לא אפשרי וכמו שכתבו פה לעייל,
אתה שואל אם עברת לבני ברק, ואתה רוצה הצביע בעיר שם בקלפי, אבל בפנקס הבוחרים אתה לא מעודכן שם עדיין? -
@צבי-ש כתב בקלפי נכה בעיר אחרת:
לא כן?שואל השאלה שאל האם הוא יכול להצביע בירושלים (למשל) בשביל עיר בני ברק(למשל*
זה לא אפשרי וכמו שכתבו פה לעייל,
אתה שואל אם עברת לבני ברק, ואתה רוצה הצביע בעיר שם בקלפי, אבל בפנקס הבוחרים אתה לא מעודכן שם עדיין?האמת היא שהשאלה המקורית הייתה כמו שאתה מציג, בפועל אני שואל עבור נכה שהעירו לו את הכתובת אבל לא בזמן והשאלה היא האם הוא יכול להצביע [לדוגמא] בירושלים עבור בני ברק או עבור ירושלים
-
@צבי-ש להצביע עבור עיר אחרת הוא לא יכול חוץ מאם תסדר לו תפקיד בקלפי למעל שש שעות בעיר שבה הוא נמצא עכשיו וגם אז זה יהיה רק בקלפי מהרשימה הבאה
לגבי להצביע בירושלים למרות שהוא לא רשום בירןושלים הוא יכול לטרוח לעשות זאת אבל הקול לא ייספר אם בי״ז אלול הוא היה רשום בבני ברק (וזה גם עבירה פלילית...)
-
@משתמש-תמים כתב בקלפי נכה בעיר אחרת:
אבל הקול לא ייספר אם בי״ז אלול הוא היה רשום בבני ברק
איך הם יודעים? בספירה הם עוברים אחד אחד?
(וזה גם עבירה פלילית...)
עד כדי לעצור מהבית?
-
אבל הקול לא ייספר אם בי״ז אלול הוא היה רשום בבני ברק
איך הם יודעים? בספירה הם עוברים אחד אחד?זה יכול להפסל אחר-כך ע״י ערעור וכדו׳