"שליחת אמייל בשם" מדומיין פרטי לא של gmail.com
-
@מעמד-מוצלח צריך להפעיל אימות דו שלבי בג'ימייל ולהכניס סיסמה לאפליקציה במקום הסיסמה של החשבון
שים לב שקודם חובה שהדומיין שלך יקבל אימיילים, אתה יכול לעשות את זה בחינם דרך cloudflare email routing
-
@צדיק-תמים תודה זה עבד ,איך אני משנה סיסמה לאפליקציה ?
-
כמו ש @צדיק-תמים אומר
תשים לב מה כתוב בשורה השנייה באדום.
Application - specific password required
https://support.google.com/accounts/answer/185833?hl=en -
@מעמד-מוצלח כתב ב"שליחת אמייל בשם" מדומיין פרטי לא של gmail.com:
אין סיבה שתשנה את זה מבחינתם אתה אמור להכניס את זה חד פעמי כך שאתה יכול להתייחס לזה כסיסמה חד פעמית שאתה מעתיק ומדביק
אתה כן יכול לבטל את הסיסמה לאפליקציה ספציפית וכמו כן ברגע שאתה מחליף את הסיסמה הראשית זה מתבטל אוטומטית -
@משתמש-תמים כתב ב"שליחת אמייל בשם" מדומיין פרטי לא של gmail.com:
@מעמד-מוצלח כתב ב"שליחת אמייל בשם" מדומיין פרטי לא של gmail.com:
אין סיבה שתשנה את זה מבחינתם אתה אמור להכניס את זה חד פעמי כך שאתה יכול להתייחס לזה כסיסמה חד פעמית שאתה מעתיק ומדביק
אתה כן יכול לבטל את הסיסמה לאפליקציה ספציפית וכמו כן ברגע שאתה מחליף את הסיסמה הראשית זה מתבטל אוטומטיתכלומר ברגע שאני משנה את הסיסמה של המייל זה כבר לא תהיה גישה לשלוח בשם
-
@צדיק-תמים צודק
מחקתי את הפוסט למעלה -
@משתמש-תמים כתב ב"שליחת אמייל בשם" מדומיין פרטי לא של gmail.com:
זה לא חד פעמי, זה משמש לאימות בכל שליחה ושליחה. ברגע שהסיסמה לאפליקציה מבוטלת, בין אם ידנית ובין אם על ידי שינוי סיסמה החשבון הרגילה, השליחה בשם תפסיק לעבוד.
מסברא [גימייל פונה לשרת smtp בכתובת smtp.gmail.com עם שם משתמש וסיסמה, והשרת smtp.gmail.com (שהוא במקרה ג'ימייל), מקבל קריאות רק עם שם משתמש וסיסמה לאפליקציה תקפה] אבל גם מנסיון. -
@צדיק-תמים התכוונתי לזה שאתה מכניס את זה פעם אחת כך שאין סיבה לתת לך לשנות או לבחור את הסיסמה