מחשב מומלץ לרכישה
-
נושא נדוש אבל מה נעשה שזה נצרך
אני רוצה לרכוש מחשב נייד איכותי בכמה יותר תשלומים
רכישה בישראל בלבד
משמש לעבודות משרד ,
רוצה מחשב איכותי שלא יתקע לי תוכנות בשום אופן,
וגם מהירות מעבד טובה
אחסון 255 GB
אני יכול לפתוח כל פעם כ6-7 תוכנות משרדיות,עם הרבה כרטיסות /חלונות כמה RAM אני צריך?
רכיבים איכותיים שלא יתקלקלו וכמובן סוללה שמחזיקה גם מבחינת אורך שימוש וגם תוחלת חיים
שקע רשת לא חובה אבל לא מפריע שיהיה
אין צורך בווינדוס ואופיס
תודה רבה לכל המגיבים -
@חגי
תלוי בתשלומים
בא נגיד עד 100 שח בחודש -
@ek0583232948 לא נראה לי שיש הרבה חנויות שנותנות יותר מ36 תשלומים
3600 זה לא הרבה לעומת הדרישות שלך -
-
יש בזאפ מחשבים מעודפים ב300 שקל פחות מאותו דגם
מה זה אומר עודפים?
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1205240
@pcinfogmach
תוכנות משרדיות זה אומר מיקרוסופט אופיס , דפדפן עורך PDF וטלפון SIP -
@shraga
לגבי שני הדגמים שהזכרת , דגם E14 מגיע עם מעבד 1235U
ודגם E16 מגיע עם מעבד 1335U
האם יש הבדל בינם ? -
דיברתי עם טכנאי מחשבים , והוא טוען שיש בעיה בסדרות הE שהשקע טעינה נוטה להתקלקל, ועלות תיקון היא מאד יקרה כי זה בהלחמה
מישהו מכיר את הבעיה ?
ותודה לכל מי שמקדיש מזמנו לענות לי תשובות , זה מאד עוזר לי -
@ek0583232948 שני הבדלים לפחות
גודל מסך
ודור מעבד -
@ek0583232948 כתב במחשב מומלץ לרכישה:
והוא טוען שיש בעיה בסדרות הE שהשקע טעינה נוטה להתקלקל
לא יודע לגבי השקע, יש לי מחשב כזה (E14), ואני משתמש במטען סיני פשוט, ואני אוחז כבר בשלישי, הם נשברים לי כשהמחשב נשען ע"ג השקע (הוא יחסית כבד בגלל המתכת), אמרו לי שהמזל שלי שזה מטען סיני שעולה 60 ש"ח כי אם זה היה מטען מקורי שהוא חזק יותר, אז השקע טעינה היה הולך שזה נזק יותר גדול אבל כרגע אצלי לפחות השקע טעינה בסדר גמור, ותאמין לי שהוא עבר כמה גהינומים לא פשוטים...
וכן אני מכיר מישהו שיש לו כמה מחשבים כמו שלי שמסתובבים בבית, והיו להם כל מיני תקלות במהלך השנים אבל אף פעם לא בשקע טעינה, לאחד הלך הבטריה, לשני נתקע המאוורר, לשלישי הלך האות ל כי נשפך עליו קפה וכן הלאה...
המספר אחרי הE מייצג את גודל המסך באינצ'ים
-
@ek0583232948 כתב במחשב מומלץ לרכישה:
דיברתי עם טכנאי מחשבים , והוא טוען שיש בעיה בסדרות הE שהשקע טעינה נוטה להתקלקל, ועלות תיקון היא מאד יקרה כי זה בהלחמה
לי אישית יש אחד, וגם לחבר, לא שמעתי או נתקלתי בבעיה כזו מעולם. אבל לטכנאי מחשבים מסתבר שיש יותר נתונים בעניין.