שיתוף: כמה כתובות מייל על גימייל אחד
-
תגובה: מי דג אותי?
עקב הדיון שהתפתח שם על הנקודה בג'ימייל, אז קודם כל @קינג-קומפיוטר זה עובד, מניסיון.
דבר נוסף, מלבד הנקודה, שאפשר להשתמש בזה בכדי ליצור מסנן בכדי לזהות את המקור ממנו הגיעה אל השולח כתובת המייל שלכם, יש טריק נוסף, והוא שימוש ב+ לפני ה@,
יש לי בחתימה שלי (אפשר להציץ בתחתית הפוסט) את הטקסט הבא:
ניתן ליצור עימי קשר במייל 8140hp+t@gmail.com
עכשיו, הכתובת האמיתית שלי היא 8140hp@gmail.com (לא לדאוג זה הכתובת לדואר זבל ) ללא התוספת של +t לפני ה@!
אבל כל ההודעות שנשלחות לשם מגיעות לאותה תיבת אימייל שאליה מגיעות ההודעות שנשלחות לכתובת הרגילה, אותו הדבר. אבל עם שינוי אחד, שבכתובת הנמען מופיעה הכתובת שאליה ההודעה נשלחה, היינו עם הt, וכך אני יכול לדעת שכל ההודעות שנשלחו אל הכתובת הזו הגיעו ממישהו שמסתובב בתחומים, חמוד, לא?
למעשה, אפשר לרשום אחרי ה+ מה שתרצו, כמובן ללא רווחים, תווים באנגלית, וכמובן לא ארוך מידי, כי באיזשהו שלב יש הגבלה, אין לי מושג כמה בדיוק, אבל תוכלו ליצור לעצמכם מלא כתובות, כמו:
זה שימושי לאנשים שרוצים לתת את הכתובת באירוע/פרסום מסויים, ורוצים לקבל פילוח מי הגיע מאיפה, או שזה לא באמת שימושי וזה רק עוד ג'ימיק של ג'ימייל, זה כבר לא באמת משנה.
נ.ב.חשוב לציין, שבניגוד לנקודה שלא עובדת באימייל ארגוני של גוגל, אא"כ הוגדרה כתובת משנה מפורשת למשתמש, ה+ עובד מעולה גם שם.
-
-
-
@יהודי-טוב כתב בשיתוף: כמה כתובות מייל על גימייל אחד:
אגב גם במקום gmail אפשר לכתוב googlemail
נכון.
השתמשתי עם זה הרבה לאתרים (לא זוכר איזה) שהצריכו דומיין עסקי ו-gmail חסום אצלם.
רעיון, לא חשבתי על זה
ואגב, יש מדינות שאפשר לכתוב רק googlemail ולא gmail בגלל שג'ימייל רשום שם כסימן רשום של חברה אחרת, אני חושב שזה ככה באנגליה וגרמניה..
כעת מצאתי
וחדש יותר..
-
@pelephone כתב בשיתוף: כמה כתובות מייל על גימייל אחד:
@אביי איך אתה מסתדר עם שליחת מיילים מהמייל 8140hp@gmail.com , הרי אם יעשו לך השב זה נכנס אוטומטית לספאם?
ואי אפשר ,למיטב ידיעתי ותקן אותי אם אני טועה, לשלוח מייל עם הוספת + בזיהוי?אפשר גם אפשר
אני משתמש בזה קבועלפני כשבוע בערך עשיתי משהו שמוסיף לזיהוי של השליחה עד מאות ואלפי מיילים נוספים או מוחק אותם לפי בחירה אבל התכבה לי המחשב באמצע העבודה בלי שמירה
-
@אביי מקודם ציינת :
@אביי כתב בשיתוף: כמה כתובות מייל על גימייל אחד:
עכשיו, הכתובת האמיתית שלי היא 8140hp@gmail.com (לא לדאוג זה הכתובת לדואר זבל )
והבנתי שמי ששולח ישירות לכתובת 8140hp@gmail.com מתקבל לתיבת SPAM
-
@אביי כתב בשיתוף: כמה כתובות מייל על גימייל אחד:
@מנצפכ כתב בשיתוף: כמה כתובות מייל על גימייל אחד:
לפני כשבוע בערך עשיתי משהו שמוסיף לזיהוי של השליחה עד מאות ואלפי מיילים נוספים או מוחק אותם לפי בחירה אבל התכבה לי המחשב באמצע העבודה בלי שמירה
?
אמרתי משהו לא מובן?
בכל אופן אני ארחיב
אפשר לעשות מאות ואלפי זיהויים כמו למשל הכתובת שלי pnhspnhs29@gmail.com
יכולה להיות ,p.nhspnhs29@gmail.com ,pn.hspnhs29@gmail.com ,pnh.spnhs29@gmail.com ,pnhs.pnhs29@gmail.com ,pnhsp.nhs29@gmail.com ,pnhspn.hs29@gmail.com ,pnhspnh.s29@gmail.com ,pnhspnhs.29@gmail.com ,pnhspnhs2.9@gmail.com ,p.n.hspnhs29@gmail.com p.n.hspnhs29+123@gmail.com וכו׳
הכנתי משהו שעושה את העבודה ומייצר את כל המיילים האלה ותכננתי גם שייתחבר לגוגל ויכניס אותם לזיהוי אבל בגלל שלא היה לי בזה צורך אמיתי והתכבה לי המחשב באמצע (העבודה נמצאת איפשהו אבל אני לא יודע איפה) אז לא התקדמתי עם זה