המלצה על מצלמה
-
-
@מעמד ,
צר לי לאכזב אותך, אבל אני לא מכיר חנויות צילום מקצועיות בבני ברק (גם כשקניתי באלי זה היה רק בגלל המחיר).
לא יודע, אולי צמצם ברימונים?
ואני עדיין חוזר ואומר, שלדעתי (וכך נהגתי גם אני הקטן) אפשר לקנות בכל חנות צילום בארץ שתשלח אליך הביתה.
האחריות היא של היבואן הרשמי מטעם היצרן, וזה לא משנה באיזה חנות קנית.
לכאורה אם יהיו בעיות בתקופת האחריות (וזה די נדיר), יפנו אותך לנקודת שרות באזור כגון מיקסור וכדומה.אלא אם כן אתה מסוג האנשים שנוהג "לשגע" את בעל החנות עם שאלות בצילום - בתמורה לכך שאתה קונה אצלו.
אבל גם אם אתה כזה, המלצתי: עזוב את המוכר, תשאל כאן בפורום צילום - תקבל תשובות יותר טובות -
@איש-אחד
מחשבתי שלי
שאין כמו לקנות בחנות לראות שיש את כל האביזרים והכל מושלם ולא להתחיל בסבב של מה קורה עם זה ועם זה וזה הגיע פגום.... (יש לי עכשיו דו שיח עם אתר מכירות שהזמנתי מקפיא וכו' ועד שהגיע אחרי חודש הגיע פגום..
אולי למקצוענים זה פחות נורא אבל למשתמש פשוט.... ייתכן שעדיף ללכת לחנות ולהבין. -
@צמא-למים
אני משתתף בצערך, אכן אולי כש"נופלים" פעם אחת מתחילים לחשוב אחרת.
בכל אופן אני קניתי כמעט את כל תכולת הבית שלי לאחר בירור וסקר שוק אונליין,
מדובר על מאות קניות כאלו כולל דברים גדולים כמכונת כביסה מיקרוגל שואב וכדומה,
וב"ה (טפו טפו ) לא זכור לי שהתאכזבתי אף פעם.בעיות תמיד יכולות לקרות, יש מנהיג לבירה ואם הוא רוצה שהעניינים יסתבכו - אז הם יסתבכו איפה שלא תקנה.
השאלה האם צריך להשתגע ולחפש בנרות חנות צילום מקצועית, ואולי גם לשלם על כך יותר? לא יודע.ואגב, כשאתה קונה מקפיא או כל מכשיר בינוני ומעלה,
גם אם תלך לחנות שנמצאת מתחת הבניין שלך -
אף פעם לא תקבל ארגז ענק לידיים עם מוצר.
המוכר סה"כ יעדכן את היבואן ותקבל (תוך יומיים שלשה) משלוח ממחסן היבואן הקרוב לאזור מגוריך. -
@איש-אחד
לא לכאן, אבל אני מתלבט האם להעביר ולומר תודה או לעשות להם פרסום
אני רק ירמז שמדובר באתר שמומלץ ע"י החברה שמייבאת את המוצר לארץ.
אולי אחרי שנעבור את כל הסיפור...
ונכון שגם בחנות מתחת לבית לא שייך לראות מקפיא אבל יש לך אדם שהוא הרבה יותר מחוייב איליך עקב המכירה הפרנטולית -
-
@יהודי-פשוט זה קומפקטי.
לפי דבריו של @איש-אחד ו @GolanArt לעיל, לכאורה הזום הגדול (X40) מעיד על חולשת החיישן. -
@golanart אבל שזה התקציב....
אני בררתי רבות על המצלמה הנ"ל ואנשים פשוטים מאוד מרוצים ממנה
אני חושב שאתה מסתכל ושופט לפי הסטייל שלך -
@יהודי-פשוט
קצת חבל, יש לך פה אנשים מקצועיים ברמה מאד גבוהה, שנותנים לך ייעוץ שלא ע"מ לקבל פרס, ואין להם שום אינטרס בענין. הנוטל עצה מן הזקנים אינו נכשל! נכון שהמושגים שלהם גבוהים, אבל אצל אלה שאיננם מבינים, לעיתים אין מושגים כלל, או מושגים מזוייפים.
שווה להשקיע יותר - ולקבל הרבה יותר, מאשר להשקיע פחות - ולקבל הרבה פחות..! -
@עברי-אנכי אמר בהמלצה על מצלמה:
שווה להשקיע יותר - ולקבל הרבה יותר, מאשר להשקיע פחות - ולקבל הרבה פחות..!
אתה רוצה לפתוח דיון על המשפט הנ"ל? אולי באשכול נפרד
-
@יהודי-פשוט אמר בהמלצה על מצלמה:
@www אמר בהמלצה על מצלמה:
ומה עם התקציב של 1000 ש"ח?
מה אומרים על Canon PowerShot SX720 HS
ראשית, המצלמה לא ממש נכנסת לתקציב.
אם תשים לב, "החנות" הראשונה זה eBay. ממש לא הייתי ממליץ לקנות מחו"ל ולסמוך על הדואר שינהגו בזה לאורך כל הדרך בכפפות של משי. (אה, וכמובן כל זה לפני שנכנסנו לנושא האחריות בקניה מחו"ל)
אם אתה מסתכל על האפשרויות השניה ואילך, אתה כבר אוחז ב 1185 ש"ח, תוסיף עוד 130 ש"ח ותקבל מצלמה טובה יותר בלי שום פרופורציה.ולעצם המפרט שלה, הוא נחמד ותו לא, כמוהו יש להרבה מצלמות הרבה יותר זולות.
לדעתי הרבה מהכסף פה אתה משלם על הזום הגדול, שלא יודע כמה זה שימושי באמת, וודאי שהוא לא מוסיף לאיכות התמונה הסופית...זה שיש הרבה אנשים מרוצים זה יפה, השאלה מה היו אומרים אותם אנשים אם היו רואים תמונות שצולמו במצלמה השנייה באותם תנאים.
ובפרט, שלפי המפרט שלה, היא נראית כאחת שתסבול יופי מצילום בתנאי תאורה נמוכים (קרי: צילום בתוך הבית).
גם אם אנשים שנסעו איתה לשוויץ והצטלמו בשטח פתוח יצאו עם תמונות יפות - זה ממש לא אומר עם מה תצא כשתצלם את הילדים בבית.