-
@אביי כתב בבקשת מידע | כונן חיצוני:
@קינג-קומפיוטר אני לא ממליץ עליו, עברו אצלי כמה כאלה עם בעיות שונות, מלבד העובדה שהפלסטיק יחסית רגיש והיה לי כונן אחד כזה שלחיצה קלה במרכז שברה אותו..
אני גם ממליץ על SSD, ואוסיף שראיתי לפני זמן קצר באמזון שלאחר שסאנדיסק הוציאה דור חדש לדיסקים הניידים שלה המחיר של הדור הקודם שהוא מספיק טוב (600-700 מגה לשניה) ירד פלאים, תוכל לראות כאן מתחת לרף המס ועם משלוח חינם
הסדרה הזאת לא מומלצת בכלל ולא סתם המחיר שלה כ"כ נמוך
https://www.geektime.co.il/western-digital-sandisk-extreme-pro-ssd-has-a-huge-problem/ -
@קינג-קומפיוטר כתב בבקשת מידע | כונן חיצוני:
@אביי כתב בבקשת מידע | כונן חיצוני:
@קינג-קומפיוטר אני לא ממליץ עליו, עברו אצלי כמה כאלה עם בעיות שונות, מלבד העובדה שהפלסטיק יחסית רגיש והיה לי כונן אחד כזה שלחיצה קלה במרכז שברה אותו..
אני גם ממליץ על SSD, ואוסיף שראיתי לפני זמן קצר באמזון שלאחר שסאנדיסק הוציאה דור חדש לדיסקים הניידים שלה המחיר של הדור הקודם שהוא מספיק טוב (600-700 מגה לשניה) ירד פלאים, תוכל לראות כאן מתחת לרף המס ועם משלוח חינם
הסדרה הזאת לא מומלצת בכלל ולא סתם המחיר שלה כ"כ נמוך
https://www.geektime.co.il/western-digital-sandisk-extreme-pro-ssd-has-a-huge-problem/לפי הכתבה לא מדובר באותה סידרה.
-
@קינג-קומפיוטר תודה על המידע, זה חשוב מאוד.
סתם לאיזון ולפרופורציה כללית, מבחינתי לביקורות מאמזון יש אמינות גדולה יותר מאשר לכתבות באתר חדשות ובפרט באתר ישראלי,
אתרי חדשות עובדים בשביל כסף ובשביל רייטינג, ושניהם לא בלבד שהם לא מחייבים בכלל אמינות מקצועיות ויושר בדיווחים אלא הם אף עלולים לזהם אותם ממש.במקרה הזה ברור שלביקורות באמזון יש משקל נמוך כי מדובר פה על מיעוט שנתקלים בתקלה והדירוג מאמזון עובד על ממוצע.
כמו"כ אפשר לוודא את מהימנות הכתבה על ידי חיפוש באתרים מקצועיים יותר, ואכן מצאתי בהחלט דיווחים לא מחמיאים (זה עדיין לא סיבה להרויח חצי מחיר אם בכל מקרה זה רק כלי אחסון ולא גיבוי יחיד). -
@dovid כתב בבקשת מידע | כונן חיצוני:
אינו בסדרות שמושפעים מהבעיה
תוכל לפרט איזו בעיה?
על מה בעצם מדובר?
הכתבה ש@קינג-קומפיוטר הפנה אליה - חסומה לי.עריכה: ראיתי עכשיו את הקישור שאתה הפנית אליו, ואני מבין שיש סיכוי שביום בהיר הכונן יעלים את המידע שבתוכו, ואז אצטרך לחפש דרך לשחזר חומר.
אז אני שואל, אני לא משתמש בכונן כגיבוי יחידני, אבל בהחלט הוא משמש עבורי ככלי לסידור וארגון חומר וגיבוי.
אז בעצם אם אני רוצה להיות רגוע, מה שצריך זה יחד עם הארגון של החומר שברשותי במכשיר, לגבות בעוד מקום? זה מספק?האם גיבוי נוסף בענן יספיק?
-
@אינטרקום כתב בבקשת מידע | כונן חיצוני:
אז בעצם אם אני רוצה להיות רגוע, מה שצריך זה יחד עם הארגון של החומר שברשותי במכשיר, לגבות בעוד מקום? זה מספק?
בהחלט מספק, וזה חובה תמיד.
ברוב האנשים שולט הטבע האנושי שלאט לאט "נרגעים" וישנו פער הולך וגדל בין שני הגיבויים ולכן באובדן יש כן נזק. -
@dovid כתב בבקשת מידע | כונן חיצוני:
אתרי חדשות עובדים בשביל כסף ובשביל רייטינג, ושניהם לא בלבד שהם לא מחייבים בכלל אמינות מקצועיות ויושר בדיווחים אלא הם אף עלולים לזהם אותם ממש.
הייתי אומר את זה על geektime אבל לא על The Verge ואם גם Ars Technica וגם PetaPixel אומרים שיש משהו אז כנראה שבאמת יש משהו