בקשר למדריך לשימוש בפורום
- 
@GolanArt אולי אפשר להעתיק לפה את המדריך ש @יהודי-פשוט עשה בנטפרי ? 
 מה אתה אומר ?
 יש חלקים שמתאימים לפה !
- 
@GolanArt אולי אפשר להעתיק לפה את המדריך ש @יהודי-פשוט עשה בנטפרי ? 
 מה אתה אומר ?
 יש חלקים שמתאימים לפה !@מעמד אמר בבקשר למדריך לשימוש בפורום: @GolanArt אולי אפשר להעתיק לפה את המדריך ש @יהודי-פשוט עשה בנטפרי ? 
 מה אתה אומר ?
 יש חלקים שמתאימים לפה !@GolanArt הוא מדריך ארוך ומייאש.              @GolanArt אני מוחל לך בלב שלם  
- 
@golanart אמר בבקשר למדריך לשימוש בפורום: @יהודי-פשוט זה מדריך מעולה שאפילו אני השתמשתי בו! 
 אבל אם הוא יפורק ויהיה קליל יותר לפי הדרישות שלי, הוא יהיה אדיר!הכל בסדר - באווירה של שבת מברכין חודש אדר 
 אני כבר מחכה לראות מה תכין הפעם [חוץ מטרמפ עם השטריימל] 
- 
- 
@golanart 
 זה נשמע הכי מצויין שיש!!
 'אמרי נהרדעי: חיה, שלשה, שבעה, שלושים. שלשה וכו' [דינה פיקו"נ, ודוחה את השבת], שבעה אמרה צריכה אני מחללין, אמרה אין צריכה אני, אין מחללין [היינו: עדיין פיקו"נ, בצורך מצידה], שלושים וכו' [היא כחולה שאין בו סכנה]. יעוי' שבת (קכ"ט, א'), ונפסק להלכה טושו"ע או"ח סי' ש"ל, סעי' א'-ב'.
 העולה: לפורום היו חבלי לידה כמו כל דבר טוב שבא לעולם, שלושה ימים ראשונים פיקו"נ לקיומו, שבעה וכו', שלושים סוג של חולה - מעכשיו, בריא כמו שור.
 מזל-טוב!!
- 
@golanart 
 זה נשמע הכי מצויין שיש!!
 'אמרי נהרדעי: חיה, שלשה, שבעה, שלושים. שלשה וכו' [דינה פיקו"נ, ודוחה את השבת], שבעה אמרה צריכה אני מחללין, אמרה אין צריכה אני, אין מחללין [היינו: עדיין פיקו"נ, בצורך מצידה], שלושים וכו' [היא כחולה שאין בו סכנה]. יעוי' שבת (קכ"ט, א'), ונפסק להלכה טושו"ע או"ח סי' ש"ל, סעי' א'-ב'.
 העולה: לפורום היו חבלי לידה כמו כל דבר טוב שבא לעולם, שלושה ימים ראשונים פיקו"נ לקיומו, שבעה וכו', שלושים סוג של חולה - מעכשיו, בריא כמו שור.
 מזל-טוב!!@עברי-אנכי @GolanArt 
 שלושים יצא מכלל "נפל" [כמו פדיון הבן].

(נלקח מהגרסה האחרונה בעברית).
 (נלקח מהגרסה האחרונה בעברית).