תקלה בסינון ג'ימייל
-
ב"ה
"שיחקתי" קצת ב"תוויות" והסינון של ג'ימייל, ובסוף מחקתי את כל המסננים אך בתיבת הדואר הנכנס מופיעות הודעות שכאילו סיננתי.
למעלה מצד שמאל מופיע כך:

למרות שבהגדרה זה מוגדר להצגת 100 שיחות.
כמו"כ כשאני שולח לעצמי מייל מחשבון אחר שיש לי - הוא מופיע ב"דואר נכנס".
כל השיחות שמופיעות כעת הם שיחות עם תווית "פורומים" ומגיעות מ"קבוצת משפחת XXX" ("קבוצת גוגל" משפחתית).
בקיצור: זה נראה כאילו הפעלתי איזה שהוא חיפוש או סינון למרות שבמציאות אין לי שום מסנן פעיל.
אודה מאוד למי שיעזור לי להחזיר את תיבת הג'ימייל לקדמותה. -
ב"ה
"שיחקתי" קצת ב"תוויות" והסינון של ג'ימייל, ובסוף מחקתי את כל המסננים אך בתיבת הדואר הנכנס מופיעות הודעות שכאילו סיננתי.
למעלה מצד שמאל מופיע כך:

למרות שבהגדרה זה מוגדר להצגת 100 שיחות.
כל השיחות שמופיעות כעת הם שיחות עם תווית "פורומים" ומגיעות מ"קבוצת משפחת XXX" ("קבוצת גוגל" משפחתית).
בקיצור: זה נראה כאילו הפעלתי איזה שהוא חיפוש או סינון למרות שבמציאות אין לי שום מסנן פעיל.
אודה מאוד למי שיעזור לי להחזיר את תיבת הג'ימייל לקדמותה.@שואף-לדעת כתב בתקלה בסינון ג'ימייל:
למעלה מצד שמאל מופיע כך:
למרות שבהגדרה זה מוגדר להצגת 100 שיחות
זה פשוט מכיוון שיש לך רק 31 הודעות בקטגוריה הזו
@שואף-לדעת כתב בתקלה בסינון ג'ימייל:
כל השיחות שמופיעות כעת הם שיחות עם תווית "פורומים" ומגיעות מ"קבוצת משפחת XXX" ("קבוצת גוגל" משפחתית).קצת לא ברור השאלה כאן
-
@שואף-לדעת
אולי בחרת בהעברה לארכיון? -
לא זכור לי.
ואם כן, מדוע השיחות הנ"ל כן מופיעות שם?
ואיך אני מחזיר את המצב לקדמותו שבדואר נכנס יוצג מה שהיה שם ?@שואף-לדעת
אני לא כ"כ יודע מה עשית לכן אני לא יודע לומר לך מה אתה צריך לבטל
נסה להיכנס בכל הדואר לאחד ההודעות ותראה מה מופיע לך כאן

-
לשלושת השיחות ה"חדשות" (ששלחתי לעצמי לבדיקה) מופיע תווית "דואר נכנס" ולשאר השיחות לא מופיעה שום תווית.

@שואף-לדעת
מה מופיע ב'המענינים' בפנים?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות