השרת שלי בקונטאבו הפסיק לעבוד!
-
יש לי שרת בקונטאבו, פתאום אני רואה בדפדפן שהוא לא עובד, אני מנסה דרך SSH גם לא עובד, אני מנסה להיכנס לאתר שלהם ולעשות הפעלה מחדש והוא כותב לי שאירעה שגיאה במהלך הפעולה!
מה עושים??
כמובן שפניתי לתמיכה שלהם אבל אני לא יודע מתי הם יענו, ובנתיים יש לי אנשים תקועים בגלל זה, יש למישהו כיוון מה אפשר לעשות? -
@ששא אינני מבין בקונטאבו, אבל האם ביצעת לאחרונה איזה שינוי כלשהו במערכת, התקנת/הסרת תוכנה וכדו'?
בנוסף, אינני יודע האם זה קיים, אבל אם יש אפשרות לגשת ללוגים מסוימים של השרת דרך ממשק הניהול של השרת באתר, נסה להציץ שם ולראות אולי יש שם משהו שיוכל לעזור לך להבין מה הבעיה..
-
זה קורה הרבה פעמים מחוסר מקום בדיסק.
למשל אם יש לך תוכנה (ויש לך ללא ספק) שכותבכת לדיסק, בהכרח שביום כל שהוא ייגמר המקום.
מתי שנגמר המקום כמעט אף דבר לא עובד כמצופה, וייתכן שהמערכת הפעלה לא תוכל לעלות.
אם זה הסיפור (אי אפשר לברר את זה אז בכל מקרה ההנחה היא שזה זה)
אז צריך להיכנס במצב בטוח (מערכת הפעלה חיצונית חד פעמית של ספק הVPS ולעשות mount לדיסק ולראות מה למחוק). -
אין הכרח שזו לא הייתה בעיית מקום (לפני היה 9% אחוז פנוי וגם אחרי, אבל ייתכן שהתקלה הייתה בגלל תוכנה שמילאה תוך שניות את כל ה50).
יפה שהם טיפלו תוך חצי שעה, זה מהירות תמיכה גבוהה מאוד, מאידך אני חושב שהמהירות הזאת מושגת על ידי שהם יכולים חופשי לגעת בשרת שלך ולשחק בלי בעיה, שבחברות אחרות כנראה זה לא עובד ככה.