טאבלט + נטפרי
-
נגיד שאני מחפש יותר מידע על זול וטוב
מאשר על התאימות לוויפרי
אבל כמובן אני צריך טאבלט שיהיה אפשר להתקין עליו וויפרי -
@יעקב-מ-פינס אם ככה, כל מה שכתבו כאן יתאים לך, הן הT225 של סמסונג, והן הTB-7306X (שים לב שבלנובו טאב הדגם עם הF הוא ללא סים, והדגם הזה ספציפית הוא דור 2 ודור 4 ללא דור 3).
-
@אביי
תודה על המידע אני כנראה הולך על הלנבו
הוא בגודל שמצד אחד נח להסתובב איתו ומצד שני הוא טאבלט
הסמנסונג ראיתי שמגיע רק ב8.7 אינטש וגם הוא יותר יקר בהרבה(את הלנבו מצאתי גם באייבורי וגם בוואלה שופס ב - 469 שזה מחיר אחלה בשביל הסכום שאני רוצה להוציא)
-
@יעקב-מ-פינס רק שים לב שא"א לשרש אותו בצורה רגילה, ככה שלא תוכל לשים תעודה בתעודות המערכת.
-
@יעקב-מ-פינס למרבית הדברים, ישנם דברים שעדיין לא עובדים עם תעודת אבטחה שלא מותקנת ברוט..
תוודא מול נטפרי שמה שאתה צריך אכן עובד..
-
@יעקב-מ-פינס כתב בטאבלט + נטפרי:
@אביי
תודה על המידע אני כנראה הולך על הלנבו
הוא בגודל שמצד אחד נח להסתובב איתו ומצד שני הוא טאבלט
הסמנסונג ראיתי שמגיע רק ב8.7 אינטש וגם הוא יותר יקר בהרבה(את הלנבו מצאתי גם באייבורי וגם בוואלה שופס ב - 469 שזה מחיר אחלה בשביל הסכום שאני רוצה להוציא)
רציתי לשאול אותך האם אתה מרוצה מהלנובו?
וכן האם אפליקציות של בנקים ואשראי עובדים בזה?
תודה -
@אברהם-א כתב בטאבלט + נטפרי:
רציתי לשאול אותך האם אתה מרוצה מהלנובו?
הוא נחמד, לא חזק מידי, אבל לא נתקע בהרצת אפליקציות קלאסיות, יש לי עליו כ80 אפליקציות סה"כ.
וכן האם אפליקציות של בנקים ואשראי עובדים בזה?
כן,
לי מותקן בנק הפועלים, דיסקונט וממילא גם מרכנתיל בפשטות (-ניתן להפקיד צ'קים בשניהם), כאל, פייבוקס וביט,
בעבר היה לי גם את האפליקציות של מקס וonezero (הייתי בפיילוט, סגרתי את החשבון ברפורמה אל תחשדו -:)אני כן יודע שפפר לא עובד - לכאורה כי הם דורשים מכשיר טלפון,
פיוניר לא עבד לי - אני חושב כי הוא זיהה משהו עם הרוט שהיה לי בזמנו, ולא בגלל הטאבלט עצמו.אני רק מדגיש שכרגע זה בלי וויפרי או תעודות ברוט, אלא עם תעודות בהתקנה רגילה כי שכחתי את הסיסמה והייתי צריך לאפס אותו..
אם אתה רוצה לבדוק משהו ספציפי, תוכל לכתוב ואם אספיק לפני שאסע חזרה לישיבה אבדוק בל"נ.
-
יש לי לנובו Lenovo TB-7306X
א. עובד עם וויפרי מצויין.
ב. נכון שהוא איטי יחסית, אבל לממ שרוצה אינטרנט בסיסי כמו וויז מייל בנקים וגלישה קטנטנה פה ושם הוא בסדר גמור. דוג' - ''זום'' לא כ''כ זורם בו עם הוא נופל כל הזמן, גוגל מיט וכו' יותר עובד טוב, וזה בגלל האיכות הירודה שלו כי כשמחברים אותו למחשב טוב ועושים העברת אינטרנט זה עובד מצויין, פשוט המעבד שלו יחסית חלש.
ג. ב ksp מחשבים מוכרים טותו הכי זול לפי בדיקתי, יש להם גם אתר.