עבודות בגבס - סיפריות, מחיצות, ועוד..
-
@aiib אמר בעבודות בגבס - סיפריות, מחיצות, ועוד..:
@מנצפך איך שידוע לי הוא שמן 100 % אלא שהוא מופק בצורה כימית מהגפת- הפסולת של הזיתים לאחר סחיטה. ולכן הוא לא מומלץ למאכל גם בגלל שיטת המיצוי שלו וגם בגלל שהגפת הרבה פעמים מתגלגל על הרצפה ובמקומות מטונפים עד שמטפלים בו
לגבי 'מיה' אתה צודק ב-100%. תבדוק גם ברכיבים ותמצא כתוב: 100% שמן גפת זית.
לגבי חברות אחרות, יש כאלה שיש בהם תוספות של שמנים סינטטיים וכימיים אחרים, כדי שהשמן והאור יהיו בהירים וזכים יותר, ולעיתים הם גורמים גם להפחתת הפיח. -
@aiib אמר בעבודות בגבס - סיפריות, מחיצות, ועוד..:
@עברי-אנכי אם אני לא טועה כשיש תוספות ושמנים אחרים הם מחוייבים לכתוב זאת
זה כתוב באותיות הקטנות ברכיבים, תקרא תבין.
ולגבי השאלה שלך אל @GolanArt , סליחה ממך וממנו שאני עונה במקומו [אין מורין הלכה במקום הרב, ה"י..], אבל ברור - שתלוי לאיזה רמה אתה רוצה להגיע [אלא א"כ, הרכיבו לך בגוף 2 ידיים שמאליות, במקום לפחות אחת ימנית.. ]. -
@clickone אמר בעבודות בגבס - סיפריות, מחיצות, ועוד..:
@עברי-אנכי השמן למאור שלהם לא עושה פיח. הוא מצויין.
השמן למאכל (לא זוכר כעת איזה חברה זה היה), הוא זה שעשה את הפיחמסכים. גם בניסיוני האישי [שבתות וחנוכה] היה כך. השמן למאכל, סמיך יותר ועשיר יותר במרכיביו, וכנראה זאת הסיבה [אולי..].
-