אתר להורדת סינגלים, שיצרתי בעזרתו האדיבה של ChatGPT
-
בתקופה האחרונה עבדתי על אתר חדש בשם שיר-בוט, להורדת סינגלים
האתר עובד בצורה מעניינת למדי:
הוא רוכב על דפי גיטהאב, ומסתמך על קוד HTML ו-JS בלבד. השירים עצמם מאוחסנים בגוגל דרייב, והורדת השיר מתבצעת באמצעות בקשת get לאפליקציית גוגל שמבוססת על קוד גוגל סקריפט, שמורידה קובץ תואם מגוגל דרייב לפי מספר סידורי.הנקודה החשובה מכל - היא העובדה ש-90% ויותר מהעבודה על האתר, כולל עיצוב, קוד HTML, קוד ה-JS להפעלת החיפוש, הקוד עבור גוגל סקריפט, וקוד הפייתון עבור בניית האינדקס של רשימת השירים - בוצעה על ידי צ'אט GPT. (3.5, לא 4!)
(כמובן שגם הלוגו, ג'ונרט באמצעות בינה מלאכותית...)
אשמח לתגובות והערות לשיפור, תיקון וייעול
לכניסה לשיר בוט:
https://nhlocal.github.io/shir-bot -
@NH-LOCAL כתב באתר להורדת סינגלים, שיצרתי בעזרתו האדיבה של ChatGPT:
אשמח לתגובות והערות לשיפור, תיקון וייעול
זה באמת ממש יפה ומרשים
(ושימושי...)רק שזה עובר על כללי הפורום
(קישור שמניב כסף, זה אתר בתשלום של חומרים גנובים? [היוצר לכאו' אינו מקבל עליהם תשלום]) -
לא צריך לומר לך מן הסתם, שכל אחד שהצביע, נהנה מאוד מהאתר.
למען האמת- אני פחות צריך שירים, לא מושך אותי המוזיקה העכשיות, (אולי זו של עוד 5-6 שנים כשיתחיל מוזיקת ה"רטרו" ... ככה זה כל דבר, שאחרי שמגזימים, עוברים בסוף לעיצוב בייסיק.)
אבל מאוד נהנתי מהיצירתיות, זה ממש מדהים לראות איך הדור הצעיר (במובן החיובי) מוצא תמיד את הדרכים המעניינות להגיע למה שהוא מחפש. -
א' כדאי לסדר את זה
העניין של החיצים שם לא משהו
ב' מזמן כבר רציתי להמליץ לך על רכישת דומיין
אז אולי עכשיו זה הזמן
אבל בסה''כ אתר מדהים -
נחמד לראות את העניין הציבורי באתר. לא ציפיתי להרבה כל כך...
לגופם של דברים:
@חיוך-זה-אני-צריך כתב באתר להורדת סינגלים, שיצרתי בעזרתו האדיבה של ChatGPT:
@NH-LOCAL
איך אפשר להוריד שירים?
אני לא מסתדר!לוחצים על המספר של השיר. תוכל לקבל הוראות מפורטות בצירוף תמונות בלחיצה על הכפתור שבמרכז המסך.
@פלורידה כתב באתר להורדת סינגלים, שיצרתי בעזרתו האדיבה של ChatGPT:
למען האמת- אני פחות צריך שירים, לא מושך אותי המוזיקה העכשיות, (אולי זו של עוד 5-6 שנים כשיתחיל מוזיקת ה"רטרו" ... ככה זה כל דבר, שאחרי שמגזימים, עוברים בסוף לעיצוב בייסיק.)
אבל מאוד נהנתי מהיצירתיות, זה ממש מדהים לראות איך הדור הצעיר (במובן החיובי) מוצא תמיד את הדרכים המעניינות להגיע למה שהוא מחפש.כמוני כמוך. אבל למען האמת, אם תנסה לחפש שירים מלפני 30 ו-40 שנה, אתה בהחלט תמצא אותם. רק צריך לחפש...
כמובן שמלכתחילה הפרסום כאן נועד להציג את החידוש הטכנולוגי, יותר מאשר את החידוש המוזיקלי...
@מטעמים כתב באתר להורדת סינגלים, שיצרתי בעזרתו האדיבה של ChatGPT:
הייתי מציע גם להוסיף אפשרות מיון (למשל באמצעות לחיצה כפולה על הכותרת "שם הזמר" ימוין התוכן מא עד ת' וכן להפך.)
בנוסף,
בתוצאות החיפוש שים לב שלא יהיו כפילויות. כאן קיבלתי 3 תוצאות כפולות.שמתי לב לבעיה. כרגע לא ברור לי ממה היא נובעת, מכיון שכל האתר הוא למעשה חור שחור שנשלט על ידי GPT.זו גם הסיבה שלא התקדמתי כרגע עם המיון לפי זמר/אלבום וכו', מכיון ש-gpt, פחות זרם עם הרעיון נכון לעכשיו
עדכון: הבעייה נפתרה@טוב-להודות כתב באתר להורדת סינגלים, שיצרתי בעזרתו האדיבה של ChatGPT:
א' כדאי לסדר את זה
העניין של החיצים שם לא משהובעיה. אבל אפשר לחיות אתה בשלום. כנראה תיפתר בקרוב
ב' מזמן כבר רציתי להמליץ לך על רכישת דומיין
אז אולי עכשיו זה הזמןיש בזה משהו. למרות שכרגע דירוג גוגל של הדומיין הנוכחי גבוה למדי, כך שלא יודע כמה זה שווה
אבל בסה''כ אתר מדהים