רכב על גז טוב או לא ?
-
רציתי לדון אתכם ולשמוע את דעתכם (עדיף מניסיון), מה אתם אומרים:
- עד כמה חסכוני?
- האם יוצר כאב ראש\תקלות?
- האם עדיף להתקין במקום גלגל ספר\בפגאז'?
- איזה רכבים הכי מתאימים לגז?
- מה עדיף: טויוטה אוונסיס או סובארו B4 (שניהם משנות -2011-2013)?
וכן אשמח לעוד מידע בהקשר, וכן להצעות אם יש כאן מישהו שמוכר.
תודה!! -
@HD-AN כתב ברכב על גז טוב או לא ?:
@one1010 חסום לי בנטפרי!
לכאורה הגדרות קהילה
או שתנסה באופן יותר מדוייק כאן:https://carsforum.co.il/forum/9-טכני-אחזקה-וטיפולים/
ומכאן תדפדף למקום המתאים
-
זה חסום בתגית תרבות חיצונית
-
אז זה חסום במופחת סיכונים ללא אפשרות בפתיחה
אם אתה לא במופחת סיכונים תפתח את הכתובת של האתר בכתובות -
@one1010 כתב ברכב על גז טוב או לא ?:
@HD-AN תנסה כאן: https://carsforum.co.il/
התכוונת, תנסה גם שם.
אחרת ניתן לסגור את כל האזור של "תחבורה ורכב" כאן בפורום....אין לי ניסיון עם גז, ולא יודע אם תקבל כאן מענה על כל השאלות, אבל רק תדע לך שאם תקבל מענה - הוא יהיה מקצועי מאוד.
בדרך כלל החברים כאן נותנים תשובות מאוד מקצועיות (בתחומים שנותנים מענה). -
@HD-AN זה נראה שאין פה מי שיודע לענות על השאלה, כי כולם שולחים אותך לcarsforum.
עשיתי גוגל קטן וגם ביקרתי שמה בפורום, ושמתי לב לעובדות הבאות:
זה סיפור מאוד ישן, משהו של 16 שנה בערך, וממילא משמעותי מאוד הנקודות הבאות:
יש מעטים ממש שממליצים, הרבה שאומרים שזה לא מומלץ, גם בעבר אבל בפרט בהווה הלא רחוק.
אין הרבה אנשים שעושים את זה, אין הרבה מכוניות כאלה, יש מאוד מעט תחנות יחסית לתדלק למרות שעברו כ"כ הרבה שנים ולמרות שרוב המכוניות עדיין לא חשמליות.
כל זה אם היה לך כבר אוטו שלך, אבל מההודעה נראה שאתה בודק איזה אוטו לקנות לשם כך. על כך יש לי שתי שאלות:
א. למה לא היברידי כמו כולם?
ב. אם גז, למה אתה לא מחפש לקנות רכב עם הנעה בגז?נ.ב. במדרג יש סקר (לא יודע מאיזה תאריך) אם זה כדאי, רק מוסכניק אחד ממליץ.
-
@dovid יש לי היברידית (HONDA INSIGHT) והיא קטנה מידי, ואם תשלח אותי לפריוס אז גם לה יש מינוס - הסוללות!, והפלוס באוונסיס שהיא יותר רחבה גדולה ונוחה, והיא קצת מנהלים, והיא מאוד אמינה - ומעל הכל כשהיא על גז היא יותר חסכונית מפריוס!!
ולגבי מה שאתה אומר שאין הרבה, זה לא כ"כ אומר, כי כל מי שאני שואל אותו שיש לו גז בד"כ מרוצה וממליץ (לאחי יש קפטיבה ואין לו שום בעיות אך ספציפית על קפטיבה הגז לא ממש חוסך, כי יש רכבים שמתאימים לגז ויש כאלו שפחות), פשוט אנשים לא אוהבים להסתבך ולעשות דברים לא שגרתיים (כמו להסב את האוטו על גז) .
שמעתי על כאלו שיש להם אוונסיס על גז והם מרוצים ממש! אבל רציתי עוד חוות דעת, וכן על האוטו עצמו, וכן מה יכול עוד להפתיע אותי. -
@מטעמים כתב ברכב על גז טוב או לא ?:
התכוונת, תנסה גם שם.
אחרת ניתן לסגור את כל האזור של "תחבורה ורכב" כאן בפורום....כמובן שזכותו לשאול היכן שהוא רוצה ולכן הבאתי לו את המידע היכן ניתן לברר. לעצם העניין יש דברים שניתן לדעת מראש שלא יהיו תשובות ולכן המלצה לחפש במקום אחר נכונה גם אם זה יהיה לחפש 'רק' שם וכמו שכבודו כתב:
אין לי ניסיון עם גז, ולא יודע אם תקבל כאן מענה על כל השאלות,