תוספות לעמדות קול הלשון וכדומה (ישיבה על קברו וכו')
-
@A0533057932 מעולם לא שמעתי שהם עשו בעיות על דברים שכאלה, אבל @יעקב2 מתעסק איתם בד"כ הוא מסתמא ידע יותר..
עכ"פ תמיד תוכל לכבות את זה לפני שאתה מתקשר
(חשבתי שאצלכם בכלל אין אינטרנט בקול הלשון)@אביי כיום יש כבר שני עמדות
והעברנו את זה לנטפרי רגיל
ועוד בנינו מערכת שלמה אבל זה כבר בפרטי
לא רלוונטי לכל הפורוםנ.ב. יש לה אופציה של שעות?
כלומר שהיא תרוץ רק בשעות מסוימות
או שאני צריך לבנות לבד טריגר להפעלה וטריגר לכיבוי? -
@אביי כיום יש כבר שני עמדות
והעברנו את זה לנטפרי רגיל
ועוד בנינו מערכת שלמה אבל זה כבר בפרטי
לא רלוונטי לכל הפורוםנ.ב. יש לה אופציה של שעות?
או שאני צריך לבנות לבד טריגר להפעלה וטריגר לכיבוי?@A0533057932 כתב בתוספות לעמדות קול הלשון וכדומה (ישיבה על קברו וכו'):
נ.ב. יש לה אופציה של שעות?
או שאני צריך לבנות לבד טריגר להפעלה וטריגר לכיבוי?כרגע אין, נראה אולי נוסיף את זה בהמשך.
השאלה היא מה בדיוק המטרה, אולי יהיה אפשר לעשות את זה יותר חכם, במקום לכבות ולהפעיל את התוכנה, להגביל אותה וכדומה -
@A0533057932 כתב בתוספות לעמדות קול הלשון וכדומה (ישיבה על קברו וכו'):
נ.ב. יש לה אופציה של שעות?
או שאני צריך לבנות לבד טריגר להפעלה וטריגר לכיבוי?כרגע אין, נראה אולי נוסיף את זה בהמשך.
השאלה היא מה בדיוק המטרה, אולי יהיה אפשר לעשות את זה יותר חכם, במקום לכבות ולהפעיל את התוכנה, להגביל אותה וכדומה@אביי לכבות בשעות הסדרים וכד׳
-
כתבתי גרסה חדשה טובה ויציבה יותר עם אפשרויות רבות שלא היו קיימות בגרסה הקודמת, כולל ממשק הגדרות גרפי,
ניתן לראות ולהוריד כאן -
@770evi תיכנס לתיקייה הזו, ותראה אם יש קובץ בשם errors.log ואם כן תשלח לי אותו בפרטי בבקשה,
%APPDATA%\Kolsitesלגבי הרב קו - זה כבר כולל את זה בפנים, רק צריך להפעיל את זה בהגדרות, אבל לא בדקתי את האתר שאין ממנו גישה לאתרים אחרים (למרות שהתוכנה מממשת חסימה ברמת הניווט עדיין יש שלל שיטות לאתרים לאחזר תוכן ממקורות חיצוניים)