לא מצליח להתקין פייתון 3.12 על WSL (לינוקס וירטואלי בווינדוס) על המחשב שלי
-
@ששא כתב בלא מצליח להתקין פייתון 3.12 על WSL (לינוקס וירטואלי בווינדוס) על המחשב שלי:
@yossiz כתב בלא מצליח להתקין פייתון 3.12 על WSL (לינוקס וירטואלי בווינדוס) על המחשב שלי:
@ששא מה הפקודה שהרצת שנתקעה?
python3.12 -m pip install homeassistant==2023.8.4
אם כן זה לא נכון מה שכתבתי למעלה ש:
מה אתה מצפה שיקרה? אולי כך זה אמור להיות
הפקודה כן אמורה להסתיים
-
@yossiz סליחה סליחה, הרצתי
python3.11 -m pip install homeassistant==2023.8.4
שיהיה על פייתון 3.11, וזה אכן עבר בהצלחה, אבל כשעשיתי hass-להפעלת המערכת, אז נהיה לי כנ"ל.
זאת אומרת שאחנו במצב טוב-ההתקנה הצליחה, רק צריכים לעשות שיקלוט גם אחרי hass שיש לי פייתון 3.11
איך? -
נסה עם ההוראות פה בכותרת "Set Python 3.12 as default" רק תעשה את זה עבור 3.11
ואז תריץ שוב אתhaas
-
@yossiz כתב בלא מצליח להתקין פייתון 3.12 על WSL (לינוקס וירטואלי בווינדוס) על המחשב שלי:
נסה עם ההוראות פה בכותרת "Set Python 3.12 as default" רק תעשה את זה עבור 3.11
זה מה שקיבלתי
python3.11: /usr/bin/python3.11 /usr/lib/python3.11 /etc/python3.11 /usr/local/lib/python3.11 /usr/share/man/man1/python3.11.1.gz
תוכל לעזור לי מה לכתוב בפקודה הבאה?
-
sudo update-alternatives --install /usr/bin/python python /usr/bin/python3.11 1 sudo update-alternatives --install /usr/bin/python3 python3 /usr/bin/python3.11 1
אני חושש שפקודה זו הרצת מגירסה 3.10 ולא 3.11
python3 -m venv .
אם כן, אולי צריך להתחיל שוב, אני לא יודע איך מתקנים את זה לאחר מעשה
-
@yossiz עכשיו אכן זה עובד לי, אבל בהרצת
hass
שזה בעצם מפעיל את המערכת, אני מקבלnote: This error originates from a subprocess, and is likely not a problem with pip. ERROR: Failed building wheel for webrtcvad ERROR: Could not build wheels for webrtcvad, which is required to install pyproject.toml-based projects
מה זה?
זה נראה שכל התקלות התאחדו ובאו אלי...
יש משהו אחד שגורם להכל או שכל בעיה פה היא משהו אחר?תודה רבה!