'הורדות' בדפדפן כרום
-
זה מגיע ביחד עם פיצ׳ר נוסף שקיים באדג׳ שמאפשר בחירה כל פעם היכן לשמור את ההורדה
אבל את הפיצ׳ר הזה ניתן להפעיל/לכבות מchrome://settings/downloads
-
@משתמש-תמים כתב ב'הורדות' בדפדפן כרום:
זה מגיע ביחד עם פיצ׳ר נוסף שקיים באדג׳ שמאפשר בחירה כל פעם היכן לשמור את ההורדה
אין קשר, האופציה לבחור מיקום בכל הורדה היתה קיימת מאז ומעולם (או לפחות ממתי שאני מכיר את כרום...)
-
אדג' + כרום לקחו את זה לכאורה מפיירפוקס.
יש לי השקפה/עצה מניסיון של שנים (בעצם גם מעבר לגילי בגלל כמות האנשים להם עזרתי בדיוק בנושאים אלו), יכול להיות שהיא קשורה לאופי הרך שלי, אבל לדעתי במחשבים היא ממש נחוצה במינון מסויים:
להתרגל להשתמש בתוכנות על דעת שהם זמניות (סטייל "עולם הזה" אבל בקנה מידה מהיר יותר). וכמה שיותר להתגמש בעניין שרגילים ויותר נח, לא בגלל כי זה מאבק מתיש וחסר סיכוי, אלא כי ברוב המקרים נגלה שההחלטה שלנו הייתה מבוססת על דעה קדומה, ושילמנו עליה מחירים (לעיתים הזויים!).
נכון שיותר בריא ונח יציבות, אבל אין להשיג אותה בעולם המחשבים, גם אם נראה לנו במשך עשר שנים שהכל פה בשביל להישאר.
אני משתמש במחשב מWindows 3.1.1 (החל מWin98 כבר הייתי משתמש "רציני"), חוויתי הרבה שינויים גדולים בתכונות ובכלים, ותמיד הייתי צריך לספק עזרה לכאלו שלא מסוגלים לחשוב אפילו על השלמה לצורה החדשה ה"הרבה פחות נוחה". הרבה פעמים היה צדק רב בתלונות, לעיתים כלים פשוט נעלמים (כמו movie maker), אבל בסוף נצטרך להשלים אם ה"גזירה" אז בואו נבדוק מה עושים אחרי זה.
בגלל הפילוספיה הנ"ל אני משתמש במעט מאוד תוכנות צד שלישי, תוספים וכולי, שהצד השווה שבהם זה קסטום ברמה גבוהה וספציפית מידי, וההעמדה שלי היא בד"כ: אם זה טוב לרוב/כולם בא נזרום איתם. זה חוסך המון עוגמת נפש, כי להזדקקות להמון התאמה אישית יש המון המון תופעות לוואי.
(דוגמה לדבר זה תוכנת Classic Menu שמותקנת כיום בכל מחשב שני, אחרי הבלגן של Win8 עם המטרו סטייל). -
@dovid כתב ב'הורדות' בדפדפן כרום:
(דוגמה לדבר זה תוכנת Classic Menu שמותקנת כיום בכל מחשב שני, אחרי הבלגן של Win8 עם המטרו סטייל).
הרבה בגלל דעות קדומות של טכנאים
או של אלה שבנו את הדיסק טכנאים -
@dovid כל מילה זהב
@dovid כתב ב'הורדות' בדפדפן כרום:
(דוגמה לדבר זה תוכנת Classic Menu שמותקנת כיום בכל מחשב שני, אחרי הבלגן של Win8 עם המטרו סטייל).
ותראה שתנסה לשכנע את האנשים האלו לעבור להתחל של 10 או 11 הם עדיין מתעקשים אפילו שהם לא ראו מעולם את ההתחל של ווינדוס 7 (אלא טכנאי "חכם" התקין להם)
ברור שאם זה מציק לכולם מסדרים את זה (אגב ספציפית על ההורדות ממש הפריע לי בהתחלה אבל היום אני חושב שזה באמת הרבה יותר נח) אתה יכול לראות כמה נלחמו על גרירת פריטים לשורת המשימות בווינדוס 11
מה שכן אני כן חושב שלא כדאי להיות מהראשונים שעוברים אם אתם לא אוהבים שינויים
לדוגמא לא יקרה כלום אם תעברו לווינדוס 11 רק עוד שנה