ניווט

תחומים
    • הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • משתמשים
    • חיפוש
    • מקצועות
    חוקי הפורום

נגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??

תוכנה
    20
    90
    6546
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • clickone
      clickone נערך לאחרונה על ידי

נגמר לי המקום בגימייל (19G)
      אני מתלבט אם לקנות 100G לשנה ב80 ש"ח. או לפנות מקום.
      או שיש למישהו כאן פיתרון נוסף חוץ מלפתוח מייל חדש / לפתוח מייל חדש ולהעביר לשם הכל ואז למחוק....

frize37 צמא למים נ פרסומון 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • frize37
        frize37 @clickone נערך לאחרונה על ידי

@clickone איך היה לך 19GB?
        ואני שילמתי. איך לי כח כל חודש להתחיל לפנות

clickone תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • צמא למים
          צמא למים @clickone נערך לאחרונה על ידי

@clickone אמר בנגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??:

נגמר לי המקום בגימייל (19G)
          אני מתלבט אם לקנות 100G לשנה ב80 ש"ח. או לפנות מקום.
          או שיש למישהו כאן פיתרון נוסף חוץ מלפתוח מייל חדש / לפתוח מייל חדש ולהעביר לשם הכל ואז למחוק....

שאלה של בור
          באם הכל עובר לאאוטלוק ובעצם נשמר על המחשב שלך ואז אפשר למחוק מגמייל?

clickone תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • clickone
            clickone @צמא למים נערך לאחרונה על ידי

@צמא-למים כן.
            אתה יכול להגדיר שימחק אוטומטית כשהוא מוריד את ההודעה.
            אני אישית לא אוהב להשתמש באאוטלוק אלא בגימייל (באתר)

אדרבה 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • clickone
              clickone @frize37 נערך לאחרונה על ידי

@frize37 אמר בנגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??:

@clickone איך היה לך 19GB?

פרטי האחסון
              18.72 GB‏ בשימוש
              Drive 0.06 GB‏
              Gmail 18.65 GB‏
              תמונות Google 0 GB‏
              נפח אחסון כולל של 19 GB‏
              התוכנית שלך 0 GB‏
              מסופק על ידי הדומיין שלך 15 GB‏
              בונוס בדיקת אבטחה לשנת 2016 2 GB‏
              בונוס בדיקת אבטחה לשנת 2015 2 GB‏

frize37 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
              • frize37

@clickone לא ידעתי שיש בונוסים😋

clickone תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                • clickone
                  clickone @frize37 נערך לאחרונה על ידי

@frize37
                  https://www.geektime.co.il/get-2gb-of-free-storage-for-security-checkup/

clickone A 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • clickone
                    clickone @clickone נערך לאחרונה על ידי

@frize37 @צמא-למים
                    טוב מצאתי את זולל המקום 🙂
                    אני לא קורא את העיתון שחרית.
                    אבל יש לו הפנייה אוטומטית אצלי לתיקייה שלהם.
                    מחקתי את כל מה שיש בתיקייה "שחרית" אצלי.
                    ואח"כ מחקתי גם מהאשפה.

המצב כעת:
                    16.48 GB‏ (%86) מתוך 19 GB נמצאים בשימוש

לכאורה אם אני יעיף גם את מציאון במייל יהיה עוד קצת מקום 🙂

frize37 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                    • frize37

@clickone המבשר, שחרית, בחזית, מציאון במייל ועוד.... בסוף עוד הם ישלמו לך על המקום....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                      • אדרבה
                        אדרבה @clickone נערך לאחרונה על ידי

@צמא-למים כן.

לא!
                        יותר נכון תלוי.
                        אם הסינכרון הוא בPOP אז אתה צודק. אך דרך IMAP מחיקה מהאאוטלוק גורמת למחיקה גם מהג'ימייל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                        • אדרבה

@clickone אמר ב[נגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??]

אני אישית לא אוהב להשתמש באאוטלוק אלא בגימייל (באתר)

עדיין אתה יכול להשתמש באאוטלוק דרך POP (וכנ"ל) למחוק את כל התכולה בג'ימייל. ולהשתמש באאוטלוק רק כדרייב.

(בינינו כמה פעמים תחפור לחפש את המיילים ששלחתי לך לפני שנתיים)

• clickone
                            clickone @אדרבה נערך לאחרונה על ידי

@אדרבה לא.....
                            אני משתמש בחיפוש הזה ממש בשוטף.
                            המייל שלי לא שימוש פרטי ואישי.
                            זה מייל עבודה.
                            ויותר מדאי אני צריך לחפש הודעות רחוקות. לא בא לי לחפש ב2 מקומות

M תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • M
                              magicode @clickone נערך לאחרונה על ידי magicode

@clickone
                              יש לי חבר שסיפר לי שאבא שלו אמר לו. שאם אתה קונה כלי לעבודה שלך אל תשחק משחקים תקנה את הכי טוב שיש.
                              אם זה מייל לעבודה אולי באמת זה משהו רציני שכדאי לקנות מקום בכסף.

clickone תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                              • נ
                                נפתולי @clickone נערך לאחרונה על ידי

לפתוח מייל חדש ולהעביר לשם הכל ואז למחוק....

כאן המקום אולי לשאול, איך אפשר להעביר בבת אחת הרבה הודעות מייל לכתובת אחרת, לאחר שההודעות כבר נמצאות אצלי.
                                הפניות אוטומטיות פועלות רק על הודעות שמגיעות מכאן והלאה, אני מתכוון להודעות הישנות, כדי לפנות מקום וכדו'

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                • clickone
                                  clickone @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode מעניין מי החבר הזה 🙂
                                  תודה על התזכורת... 🙂

צמא למים אדרבה 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                  • צמא למים
                                    צמא למים @clickone נערך לאחרונה על ידי

@clickone
                                    אתה מוכר גם כלי עבודה?

• chocolate
                                      chocolate נערך לאחרונה על ידי

@golanart אמר בנגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??:

@clickone יש שיטה פשוטה.
                                      כתוב בחיפוש .AVI ו- .MP4 וסיומות של תמונות, ותתחיל למחוק הודעות
                                      מיותרות עם וידאו ותמונות.

שיטה יותר פשוטה הוא לחפש larger:15M

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                                      • chocolate
                                        chocolate נערך לאחרונה על ידי

@chocolate אמר בנגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??:

@clickone יש שיטה פשוטה.
                                        כתוב בחיפוש .AVI ו- .MP4 וסיומות של תמונות, ותתחיל למחוק הודעות
                                        מיותרות עם וידאו ותמונות.

שיטה יותר פשוטה הוא לחפש larger:15M

ממש לכתוב את המילים האלו בחיפוש?

כן

• clickone
                                          clickone @צמא למים נערך לאחרונה על ידי

@צמא-למים אמר בנגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??:

@clickone
                                          אתה מוכר גם כלי עבודה?

לא.
                                          מי שאמר את המשפט הזה היה אבא שלי ז"ל.

במקרה שלי המחשב והמייל הם הכלי עבודה. וחשוב שהם יהיו פיקס.
                                          ותודה ל @magicode שהזכיר לי....

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                          • A
                                            aiib מורחק @clickone נערך לאחרונה על ידי

@clickone זה עדיין קיים הבונוס הזה? כי ניסיתי ולא קיבלתי כלום

The shadow תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • The shadow
                                              The shadow @aiib נערך לאחרונה על ידי

@aiib אמר בנגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??:

זה עדיין קיים הבונוס הזה? כי ניסיתי ולא קיבלתי כלום

לא

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                              • אדרבה

@clickone ההוא כתב בעניין דומה
                                                http://forum.netfree.link/post/41956

• shraga
                                                  shraga נערך לאחרונה על ידי shraga

תחפש לפי גודל כפי שכתב @chocolate , תראה שיש המון קבצים מיותרים לגמרי...
                                                  אגב, יש לי הרגל בריא מאוד, מומלץ לכולם, כל הודעת מייל שאין לי צורך בה בהמשך אני מוחק מיד לאחר הקריאה, מיילים שיש בהם תוכן חשוב שאצטרך אני שומר בארכיון וגם עליו אני עובר ומרוקן לאחר תקופה, פרטים חשובים אני רושם במסמך שמיועד לכך, קבצים אני מוריד.
                                                  כך תיבת המייל שלי מסודרת לגמרי
                                                  כרגע יש לי בתיבת הדואר נכנס 3 מיילים שאני צריך להגיב להם מלבד זאת הכל ריק (וזה פלוס נוסף כי כל הודעה דוקרת לי בעיניים ואני מנסה לנפנף אותה כמה שיותר מהר), ובארכיון עוד מייל אחד
                                                  זה הרגל די מוזר אבל... תענוג בעיניים
                                                  ממליץ בחום!

chocolate WWW clickone ש ק 5 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                                                  • chocolate
                                                    chocolate @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga אמר בנגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??:

תחפש לפי גודל כפי שכתב @chocolate , תראה שיש המון קבצים מיותרים לגמרי...
                                                    אגב, יש לי הרגל בריא מאוד, מומלץ לכולם, כל הודעת מייל שאין לי צורך בה בהמשך אני מוחק מיד לאחר הקריאה, מיילים שיש בהם תוכן חשוב שאצטרך אני שומר בארכיון וגם עליו אני עובר ומרוקן לאחר תקופה, פרטים חשובים אני רושם במסמך שמיועד לכך, קבצים אני מוריד.
                                                    כך תיבת המייל שלי מסודרת לגמרי
                                                    כרגע יש לי בתיבת הדואר נכנס 3 מיילים שאני צריך להגיב להם מלבד זאת הכל ריק, ובארכיון עוד מייל אחד
                                                    זה הרגל די מוזר אבל... תענוג בעיניים
                                                    ממליץ בחום!

הצחקת אותי, אכן מתאים לך 😜

WWW @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga זה רק לאנשים מסודרים כמוך.
                                                      יש אנשים, שזה ממש חסר סיכוי אצלם.

• shraga
                                                        shraga נערך לאחרונה על ידי shraga

ובאותו העניין אציין גם שאני משתמש בoutlook.com ולא בג'ימייל, ג'ימייל זה ממש מבולגן ביחס לאאוטלוק בגירסה הרגילה (לא הbeta),
                                                        תנסו - תראו ישועות !

A תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                                        • clickone
                                                          clickone @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga אמר בנגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??:

כרגע יש לי בתיבת הדואר נכנס 3 מיילים שאני צריך להגיב להם מלבד זאת הכל ריק

כיף לך... 🙂
                                                          אני מעביר כל מייל שחשוב ישירות לתיקייה ששייכת לו. לא לארכיון. ככה זה מסודר אצלי.
                                                          כל הודעה שלא הסתיים הטיפול חוזרת להיות הודעה שלא נקראה.
                                                          כל הודעה שלא צריך אותה הולכת לאשפה.

אבל יש לי 138 מיילים ממתינים לטיפול ולא 3 כמו אצלך....

shraga The shadow 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                                          • shraga
                                                            shraga @clickone נערך לאחרונה על ידי

אבל יש לי 138 מיילים ממתינים לטיפול ולא 3 כמו אצלך....

ברור... אני עדיין לא חולש על אימפריות כמוך...

• clickone
                                                              clickone @shraga נערך לאחרונה על ידי

@shraga אתה כנראה לא דחיין כמוני 🙂

• clickone
                                                                clickone @WWW נערך לאחרונה על ידי

@www אמר בנגמר המקום בג'ימייל. לקנות או לפנות??:

@shraga זה רק לאנשים מסודרים כמוך.
                                                                יש אנשים, שזה ממש חסר סיכוי אצלם.

זה עניין של הרגל.
                                                                כשלימדו אותי לעשות את זה, היה לי למעלה מ4000 הודעות מייל לא ממויינות.
                                                                אז בהתחלה הייתי רק ממיין את החדשים, ולאט לאט סידרתי את כל השאר.
                                                                זה לא כזה קשה.
                                                                כל מייל של מישהו שנתקלתי בו והוא חשוב לי, עשיתי חיפוש במייל על המייל שלו ב"נשלח" ואז במכה אחת הכנסתי אותו לתיקייה שלו.
                                                                אותו דבר גם בדברים שצריכים להימחק.

הסדר וההיגיון שזה עושה זה משהו מדהים.

frize37 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                                                • 1
                                                                • 2
                                                                • 3
                                                                • 1 / 3
                                                                • First post
                                                                  Last post
                                                                בא תתחבר לדף היומי!