דרושה המלצה לפנס נטען חזק ואמין עד 130 ש"ח
-
אני מחפש פנס חזק ונטען עם אפשרות למיקוד האלומה במחיר של עד 130 ש"ח
אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על משהו שנמכר באמזון או בארץ (אני צריך את זה לבין הזמנים אז עלי אקספרס לא בא בחשבון)
לחילופין, גם שם של חברה טובה בתחום יועיל לי מאוד (מחיפוש גוגל לא יצא לי משהו ברור)
עריכה: גם פרוז'קטור יהיה טוב כל עוד הוא ניידואגב, אולי מישהו מבין בזה ויאמר לי מה המאפיינים של פנס טוב? (לומן? אם כן כמה נחשב חזק)
תודה רבה
-
@אף-אחד-3 כתב בדרושה המלצה לפנס נטען חזק ואמין עד 130 ש"ח:
(אני צריך את זה לבין הזמנים אז עלי אקספרס לא בא בחשבון)
זה ממש לא מדוייק היום על רוב הדברים יש הגעה תוך 15 יום ויש כאלו עם 11
בפועל לאחרונה התחיל להגיע לי הרבה מאוד פעמים יותר מהר מאמזון (וכבר קרה גם תוך פחות משבוע) -
@יעקב2 כתב בדרושה המלצה לפנס נטען חזק ואמין עד 130 ש"ח:
@אף-אחד-3 כתב בדרושה המלצה לפנס נטען חזק ואמין עד 130 ש"ח:
(אני צריך את זה לבין הזמנים אז עלי אקספרס לא בא בחשבון)
זה ממש לא מדוייק היום על רוב הדברים יש הגעה תוך 15 יום ויש כאלו עם 11
בפועל לאחרונה התחיל להגיע לי הרבה מאוד פעמים יותר מהר מאמזון (וכבר קרה גם תוך פחות משבוע)נכון אבל על זה אני לא סומך שיגיע מהר ועל אמזון כן
-
@אף-אחד-3 על הצד הקלוש שאתה גר באלעד (או מכיר מישהו מהאזור..) גם אני הייתי צריך לפני פסח פנס בדחיפות, ונכנסתי לחנות שנקראת "על הדרך" (זה מול ביהכנ"ס אחיעזר והמייבין יבין) וקניתי שם פנס ב40 ש"ח עם אפשרות למיקוד אלומה מאוד חזק (רואים את האור למרחק של כ100 מ' לערך) או לפיזור שנעשה על שטח מאוד נרחב (אפשר להפעיל כל אחד לחוד ואת שניהם יחד). הפלוס הגדול לדעתי זה העובדה שהאמת שלא חשבתי עליה כשנכנסתי לחנות, אבל ברגע שראיתי היה ברור לי שאני הולך על זה, זה שהפנס נטען עם usb (לא יודע למה חשבתי שהפנסים נשארו מאחורה, אבל עד אז לא חשבתי בכלל בכיוון, אצלי בראש פנס, זה אומר שצריך גם סוללות..) זה החזיק לי כשעתיים רצוף תוך מעבר בין 3 המצבים, ואז החל להיחלש.
לגבי עוצמת ההארה, נראה לי שיספיק שבשני המצבים ממש קשה להביט לפנס, ואני לא מדבר על להסתכל לכיוון כשהאלומה ממוקדת, אני תמיד ניצחתי באותו לילה
הייתי מביא דגם או משהו, אבל לפני שבועיים זרקתי את הקופסה ועל הפנס לא כתוב כלום (אני מנחש שבעלי אפשר למצוא את זה ב10 אבל זה בהחלט שווה את ה40 ש"ח..)