קידום אתר שנבנה ב vue
-
אני מנסה למצוא את האתר בגוגל וכרגע לא מוצא את זה בכלל,
בדקתי בכמה אתרים שעושים טסטים וכולם כותבים שחסר תוכן באתר
אני מבין שזה קורה לכל אתר שבנוי ב spa
מה הפיתרון לזה? -
מרנדרים בצד שרת
https://vuejs.org/guide/scaling-up/ssr.htmlאני רואה בקישור שהבאתי טיפ מעניין שלא ידעתי:
As of now, Google and Bing can index synchronous JavaScript applications just fine. Synchronous being the key word there. If your app starts with a loading spinner, then fetches content via Ajax, the crawler will not wait for you to finish. This means if you have content fetched asynchronously on pages where SEO is important, SSR might be necessary.
במילים אחרות גוגל יודעים לזחול לאתרים שהם SPA במידה והטעינה שלהם סינכרונית.
-
@ivrtikshoret קודם כל כדאי להגדיר את הראוטר כHistory Mode (נקרא גם HTML5 Mode) ולא Hash Mode. זה המלצה של Vue:
it does however have a bad impact in SEO. If that's a concern for you, use the HTML5 history mode.
וכמובן תבדוק בGoogle Search Console מה מצב האתר שם והאם אפשר לבקש ממנו לסרוק את האתר, זה עשוי לעזור מאוד.
מעבר לזה כמובן רנדור בצד שרת כמו ש @חגי כתב עשוי לעזור, אבל הצעדים הנ"ל יותר בסיסיים וחשובים וגם פשוטים לביצוע.
וכמובן קידום אתרים רגיל... בפרט אם יש מתחרים חזקים למילות המפתח של האתר. -
@צדיק-תמים כתב בקידום אתר שנבנה ב vue:
@ivrtikshoret קודם כל כדאי להגדיר את הראוטר כHistory Mode (נקרא גם HTML5 Mode) ולא Hash Mode. זה המלצה של Vue:
it does however have a bad impact in SEO. If that's a concern for you, use the HTML5 history mode.
זה כבר מוגדר ככה.
וכמובן תבדוק בGoogle Search Console מה מצב האתר שם והאם אפשר לבקש ממנו לסרוק את האתר, זה עשוי לעזור מאוד.
מעבר לזה כמובן רנדור בצד שרת כמו ש @חגי כתב עשוי לעזור, אבל הצעדים הנ"ל יותר בסיסיים וחשובים וגם פשוטים לביצוע.
וכמובן קידום אתרים רגיל... בפרט אם יש מתחרים חזקים למילות המפתח של האתר.אכן הגשתי שם בקשה וזה מה שכתוב לי:
@צדיק-תמים יש לך מושג מה זה אומר?
-