התייעצות כללית בנוגע לפתיחת חנות פוטו שכונתית
-
אני נמצא בשלבי מחשבה די היפותטיים בנוגע לפתיחת חנות פיתוח תמונות והדפסות מיוחדות בשכונת מגוריי
החנות הכי קרובה לזה נמצאת במרחק עשרות דקות נסיעה באוטובוס
וזה צורך די מרכזי אצל הרבה משפחות, בערבי חגים בסופי שנה וסתם כך באירועים מיוחדיםהקטע הוא שאין לי מושג ירוק לגבי מה זה ידרוש ממני
ראשית כל תמונה כללית של איך מתחילים כזה דבר ואיך מתקדמים
וכן מבחינת עצם ההקמה של הקונסטרוקציה הזו בענייני מיסים וראית חשבון וניהול וכדו'
וכן מבחינת השקעה, סדר גודל של השקעה, עלויות תפעוליות, וכמה זה באמת שווה
האם זה תחום בריא עם הכנסה או שצריך לעשות דברים מיוחדים ממש בשביל להרוויח בואני רק יודע שיש ביקוש גדול ואין היצע
ואני יודע שיש לי אמביציה ואומץ, אם אני יודע מה אני עושהאשמח מאד לקבל הכוונה כללית ראשונים על עצם הענין ואיזה דברים כדאי לקחת בחשבון
ממי שהתעסק בדברים כאלו, או דומים לזהזו קפיצה למים ואני לא רוצה שזו תהיה קפיצת ראש מסוכנת
יישר כח
-
נקודה אחת נוספת
יש רשת שנקראת תמונות ברמות, שם הם מדפיסים הכל במקום
אני וכל מכריי נוסעים במיוחד עד אליהם בכל פעם שצריכיםזה כנראה דבר משתלם אם יש להם כמה סניפים
אז אני שואל את עצמי איך מתחילים הקמת עסק דומהאני לא יודע אולי הם עצמם עובדים עם זכיינים וכו' וזה לא הכל סניפים שלהם ממש
ואם כן אין לי מושג איך לפנות אליהם לשאול אותם
אני אחפור ואגיע אליהם בעז"ה, אבל אם יש כאן מי שיודע משהו בעניין אשמח מאד לשמוע -
מחיפוש מהיר בגוגל הגעתי לשרשור הזה בפרוג
https://www.prog.co.il/threads/עסק-ביתי-להדפסת-תמונות-מה-דעתכם.273033/ -
למעשה אם הייתי רוצה לפתוח כזה עסק
אז בהשראה של "הסטארטאפ הרזה" הייתי מוצא חנות/חברה חיצונית שמציעה שירותי הדפסה.
ומפרסם בשכונה על שירותי פיתוח תמונות ששולחים מייל עם התמונות ומקבלים את התמונות מפותחות עד הבית או משהו בסגנון.
בשלב הזה זה רק בדיקת שוק אז לא צריך להרוויח כלום רק לבדוק האם יש ביקוש בכלל לחנות וירטואלית.
אם יש ביקוש לחנות וירטואלית אפשר להתחיל לבדוק מה כדאי לעשות הלאה, אם אין ביקוש צריך לבדוק למה אנשים לא מגיעים וכן הלאה........ -
@nigun תודה רבה על התשובות, רעיון מעולה!
מחיפוש מהיר בגוגל הגעתי לשרשור הזה בפרוג
https://www.prog.co.il/threads/עסק-ביתי-להדפסת-תמונות-מה-דעתכם.273033/ב"ה אנכי בן חורין מפרוג
מעיון קל אתה יודע להגיד אם יש שם מידע שוה? (כי אצטרך להטריח מישהו להוריד לי את המידע משם) -
-