איך לדעת אם עברת טסט בהצלחה
-
היי כמו שאתם יודעים אחד הדברים שכל אחד אחרי טסט היה רוצה לדעת אם הוא עבר בהצלחה ואני מדבר על 15 דקות אחרי הטסט ושתדע עוד לפני המורה נהיגה .
כל מה שצריך לעשות זה לנסות לקבוע מבחן נוסף באתר אם המערכת לא נותנת לך והיא כותבת שיש לך משהו אגרת רישוי בתוקף זה אומר שעברת בהצלחה!
אבל אם קבעת מבחן נוסף כנראה שלא עברת -
@ישראל-מגן כתב באיך לדעת אם עברת טסט בהצלחה:
היי כמו שאתם יודעים אחד הדברים שכל אחד אחרי טסט היה רוצה לדעת אם הוא עבר בהצלחה ואני מדבר על 15 דקות אחרי הטסט ושתדע עוד לפני המורה נהיגה .
כל מה שצריך לעשות זה לנסות לקבוע מבחן נוסף באתר אם המערכת לא נותנת לך והיא כותבת שיש לך משהו אגרת רישוי בתוקף זה אומר שעברת בהצלחה!
אבל אם קבעת מבחן נוסף כנראה שלא עברתלכאורה זה עוד דרך לבדוק אם יש למישהו רשיון (משגיחים של ישיבות) או ששם יש אימות משתמש לפני?
-
היה על זה אשכול ארוך בעבר בפרוג
https://www.prog.co.il/threads/הצעה-לדרך-לדעת-האם-עברתי-טסט-מיד-טיפ-לעבור-טסט.408841/
אולי יש שם מידע רלוונטי -
@ישראל-מגן כתב באיך לדעת אם עברת טסט בהצלחה:
אבל אם קבעת מבחן נוסף כנראה שלא עברתמניסיוני זה לא נכון.
כל זמן שהטסטר לא סיים את סיכום השיעור רשום שישנה אגרה בתוקף.
זה יכול להיות עד 4 שעות מסיום המבחן. -
@אדרבה נראה שהתשובה האחרונה בפרוג עושה סדר בדברים:
בואו נעשה כאן סדר אחת ולתמיד,
ישנם שלש אפשרויות כשנכנסים לשלם את האגרה
-
שהוא נותן לך להמשיך את תהליך התשלום, = לצערך, נכשלת, אל ייאוש תנסה עוד פעם...
-
שמופיע לך כיתוב בערך ככה, קיימת בשבילך עדיין דמי אגרה שלא נוצלו, או בכל נוסח אחר שזה אומר שהנתונים עוד לא התעדכנו והמערכת מזהה אותך בינתיים כמו אחד שעוד לא עשה טסט = כל האופציות פתוחות, צפה לבשורות טובות
-
שמופיע כיתוב, "אינך זכאי לשלם דמי טסט מעשי" = מזל טוב ! עברת טסט, בהצלחה לך !!!
ככל הנראה מהאשכול שמה לרוב אי אפשר לדעת לפני שמקבלים את ההודעה, כי המערכת לא מתעדכנת כ"כ מהר, אבל לפעמים כן.
-