הוספת תפריט בוורד [על ידי תוסף] לכל הפקודות שלא נמצאות בתפריט הכלים של וורד
-
כידוע ישנם בוורד הרבה פקדים שלא נמצאים ברצועת הכלים [ניתן לראותם על ידי כניסה לקובץ, אפשרויות, התאמה אישית של רצועת הכלים, בחר פקודות מתוך פקודות שלא נמצאות ברצועת הכלים]
יש לי קובץ שבו מפורטות כל הפקודות הללו
מקור [מה שמופיע עליו "Not in the Ribbon"]
והתחלתי לחלק את הכפתורים לפי קטגוריות על ידי האפשרות המובאת כאן
סופי 2.dotm
דא עקא שהזמן יכלה והם לא ,כך שחשבתי אולי לעשות יוזר פורם או משהו בסגנון עם אפשרות לחיפוש הפקודות, מישהו יכול לעזור בעניין? -
ערכתי את הפוסט, מקווה שהובנתי
-
בקיצור אתה רוצה לייצר מהאקסלים של הפקודות לXML של ריבון.
זה עבודה מצויינת לסקריפט,
יש פה שני חלקים:
א. ניתוח קבצי אקסל מגיט
ב. ייצור קבצי XML עבור ריבונים (מתאר לעצמי שריבון נפרד לכל סוג אופיס).באיזה דרך אתה רוצה שנעזור לך למעט לכתוב ממש את כל הסקריפט?
-
@dovid אני כבר הרצתי סקריפט שלקח את כל הפקודות שמופיע עליהם באקסל Not in the Ribbon והכניס אותם לתוך תבנית [התבנת ששמתי בפוסט הראשון בשרשור] ,הבעיה שלי היא איך למיין אותם לפי סוגי פקדים [סגנונות, פונטים, פקודות מאקרו, הגהה וכד'] באופן אוטומטי בלי להצטרך לעבור אחד אחד [מדובר בבערך 900 פקודות]
-
@dovid הבעיה היא לפי איזה פרמטרים למיין את זה [לא כל הפקודות מכילות תיאור מלא]
מה שעשיתי כדי ליצור את התבנית זה שהעתקתי מהקובץ אקסל בשורות שמופיע עליהם Not in the Ribbon את עמודות a ו b לקובץ טקסט, ועל זה הרצת את הסקריפט,
להלן קובץ הטקסט:
a.txt
ועליו הרצתי את הסקריפט הזה:output1 = open('b.txt', 'w') output2 = open('c.txt', 'w') for line in open('a.txt').read().splitlines(): line = line.split() if len(line) == 2: print(f'<{line[1]} idMso="{line[0]}"/>', file=output1) else: print(line, file=output2)