בעיה בקבלת נתונים מה-API של HEBCAL עם שיטת UrlFetchApp.fetch
-
אני עובד כעת לצורך מסויים, על פונקצייה בגוגל סקריפט שמקבל קוד JSON מה-API של HEBCAL ומחלץ מתוכו את פרשת השבוע הנוכחית.
כאן תוכלו להכנס לקישור לדוגמה.
העניין הוא שכשאני מכניס את נתוני ה-JSON באופן ידני, הפונקציה מחזירה את פרשת השבוע בצורה מצוינת, אך הבעיה מתחילה בשלב קבלת המידע מהקישור.
נראה שהמתודה UrlFetchApp.fetch חסומה בנטפרי, וכאשר אני מנסה לשמור את הסקריפט - מתבצעת שגיאה. השאלה האם ישנה דרך חילופית לעקוף את הבעיה הזו.אציין שכשאני מנסה להריץ פונקציה דומה בתוך JS על הדפדפן בעזרת המתודה Fetch זה עובד מצויין.
נ.ב. אציין שהידע שלי ב-JS די קלוש, והוא מתבסס על הידע הכללי שלי בתכנות וידע בסיסי ב-JS. את הסקריפטים אני בונה על ידי צ'אט GPT, מה שעבד לי עד עכשיו היטב במספר פרוייקטים, אך כשל במקרה הזה...
-
@NH-LOCAL כתב בבעיה בקבלת נתונים מה-API של HEBCAL עם שיטת UrlFetchApp.fetch:
נראה שהמתודה UrlFetchApp.fetch חסומה בנטפרי, וכאשר אני מנסה לשמור את הסקריפט - מתבצעת שגיאה. השאלה האם ישנה דרך חילופית לעקוף את הבעיה הזו.
אם זה נכון (וזה הגיוני) שנטפרי חסמו, אז לא כ"כ מובנת השאלה שלך לעקוף. עקיפה משמעותה מסמוס כל התועלת אותה רצו נטפרי להשיג.
-
@dovid עקרונית אתה צודק, אבל יש לי את הפיתרון הזה מאז שזה חסום בנטפרי (מעל לשנה לדעתי) והעברתי את זה ל2 אנשים בלבד עד כה, שאת אחד מהם אני מכיר אישית..
דבר שני, צורת השימוש אינה מאפשרת לאחזר קבצים ותכנים ארוכים מידי (מגבלות טכניות..) כך שזה מעקר את עיקר הבעיה מכיון שלא ניתן לאחזר קבצים או דפים...
-
-
@WWW כתב בבעיה בקבלת נתונים מה-API של HEBCAL עם שיטת UrlFetchApp.fetch:
@NH-LOCAL בדקת מול נטפרי במערכת הפניות אם אפשר לבטל את החסימה על לינק ספציפי?
חשבתי על הרעיון. אבל שיערתי שיהיה יותר פשוט לחפש דרכים אחרות כדברי @אביי
בכל מקרה הסתדרתי ב"ה בעזרתו האדיבה של הנ"ל