-
@יעקב-מ-פינס נראה שגיטהאב הוא פלטפורמה נוחה לערוך כזה דבר באופן משותף. או למצער, קובץ משותף בדרייב, שמקסימום תשלב בעצמך באתר. זה יותר פשוט מלשלוח במייל וכו'
-
@יעקב-מ-פינס מה בעצם חסר במדריך ששלחתי?
הדפדפן נותן לך תוכן עניינים
ויש חיפוש עם F5.
מה חסר שם שאתה רוצה לכתוב את זה לבד מאפס?
ואם אתה רוצה יותר תמציתי, יש את w3schools, אם כי הוא באנגלית אבל יחסית מאוד ברור.
אגב לגבי מה שהציע @dovid מדיה-ויקי, בויקיספר יש מדריך HTML, אפשר פשוט לשפר אותו, זו פלטפורמה שיתופית, כמו ויקפדיה. -
@NH-LOCAL כתב בתגיות html, css, js וכו':
@יעקב-מ-פינס נראה שגיטהאב הוא פלטפורמה נוחה לערוך כזה דבר באופן משותף. או למצער, קובץ משותף בדרייב, שמקסימום תשלב בעצמך באתר. זה יותר פשוט מלשלוח במייל וכו'
למען האמת גם אני חשבתי על זה אבל לצערי אני לא ממש יודע להשתמש בגיטהב
@צדיק-תמים כתב בתגיות html, css, js וכו':
מה בעצם חסר במדריך ששלחתי?
ענית תשובה
יותר תמציתי,
יש את w3schools
=
הוא באנגלית
אפשר פשוט לשפר אותו, זו פלטפורמה שיתופית, כמו ויקפדיה.
עברתי עליו מלמעלה הוא לא מספיק תמציתי ונראה לי שיהיה יותר קל לכתוב אותו מחדש מאשר לערוך אותו (ככה נראה לעניות דעתי)
מה חסר שם שאתה רוצה לכתוב את זה לבד מאפס?
לא חסר שם כלום אפשר להשתמש בהעתק הדבק
@dovid כתב בתגיות html, css, js וכו':
אני עושה משהו שאולי הוא טפשי מאוד, להעיר/להאיר לך על מה שכתבת, מקוה שזה יעודד בלבד!
מעודד אותי עצם העובדה שיש לך הערות אם מישהו כותב מסמך טיפשי אתה אפי' לא תטרח להעיר לו וד"ל
@dovid כתב בתגיות html, css, js וכו':
איך נעזור לך בדיוק? אתה רוצה לכתוב מסמך יחד? בגוגל דרייב או בויקיפדיה?
אם לומר את האמת חשבתי שפשוט ישלחו לי קבצים פשוטים במייל עם אלמנט שתיים התפקיד שלהם בקוד והסבר קצר על אופן השימוש בהם
אבל נראה לי שהפתרון הכי טוב הוא ליצור מסמך שיתופי בגיטהב שבו כל אחד יוכל לכתוב כהנאתו ואני כבר אשתדל לעצב את זה באתרתודה רבה לכל העונים
רק אם מותר לי לשאול איך יוצרים פרוייקט בגיטהב -
נפתח מאגר בגיטהב
https://github.com/YMP112/table
מקווה שנתתי קישור נכוןאני מודה מאוד לכל אחד שישתף בהוספת תוכן שם
אשמח לשמוע הערות והארות על הפרוייקט במייל שלי בחתימה או בפרופילנ.ב. @dovid כדאי לשתף את המאגר בנושא חדש?
-
@יעקב-מ-פינס כתב בתגיות html, css, js וכו':
למען האמת גם אני חשבתי על זה אבל לצערי אני לא ממש יודע להשתמש בגיטהב
סתם כדאי ללמוד איך משתמשים בזה. זה פלטפורמה חשובה מאוד למתכנתים.
אני גם פחדתי ממנה בעבר, וכיום אני משתמש בה באופן קבענ.ב. כדאי שתוסיף בקבצים שם דוגמה ראשונית, כדי שאחרים יוכלו להוסיף פקודות נוספות באותו המבנה
-
@יעקב-מ-פינס הייתי עושה את זה קצת יותר יעיל. נניח עם מקף לפני כל פריט ברשימה. או סימון שווה בין שם האלמנט להסבר עליו.
כמו כן דף התיאור דורש הגהה דחופה.
נ.ב. מעניין מי הוא הוולדימיר הלז...
-