גישה ל localhost ממכשיר אחר
-
@יעקב-מ-פינס כתב בגישה ל localhost ממכשיר אחר:
@dovid
היא לא זההאז בינתיים אתה עם כתבות לא פרטית וקבועה.
אין לנו כ"כ סיבה להתקדם כי אין דרך להיכנס ממכשיר חיצוני למחשב שלך בלי כתובת פרטית.
לא יודע מה הספק התכוון ב"קבועה" אבל חשוב שהיא תהיה פרטית, כלומר אתה היחיד בעולם בעל הכתובת הזו. -
ושוב תודה רבה על העזרה זה ממש לא מובן מאליו
בשמחה, זה דוקא כן מובן לחלוטין, זה כל הרעיון של הפורום.
בקשר לתודות, אני מציע לך להשתמש בלחצנים של הלייק, זה שימושי, מבטא, וכולי.שים לב שגם בקווי עליך לבקש כתובת אייפי פרטית (אתה יכול להשמיט את ה"קבועה", כי הפרטית היא עיקר הרעיון, כמעט שאים ספקים שנותנים פרטית לא קבועה).
-
@צדיק-תמים כתב בגישה ל localhost ממכשיר אחר:
@dovid עובד מעולה, אני משתמש בזה כבר כשנה בנטפרי.
אבל זה סאב-דומיין ייחודי לך?
ביקשת פתיחה כמו אתר?האמת שאני מופתע שלא הכרת את הכלי הזה...
למה אתה חושב שלא הכרתי? אני לא משתמש בשירותים האלה כי אני ממש לא צריך, אבל גם קצת גם לא אוהב אותם.
אני כותב בלשון רבים כי זכורני על פתרונות נוספים כאלו, אולי אני מתבלבל עם dynamicDns שהיה פעם עבור פרטי ולא קבוע (בזק בינלאומי) אבל שמה זה אפילו טוב יותר כי כלום לא רץ לך במחשב...חיפשתי בפורום וראיתי ש@yossiz המליץ עליו:
https://tchumim.com/topic/12091/שרת-אישי-על-המחשב-שלי -
@צדיק-תמים
אני מאוד אשמח אם תוכל לתת לי קצת פרטים על איך משתמשים בזה
יותר ממה ש@yossiz כתב שם
לפי מה שקראתי שם זה נראה שזה נברא בדיוק בשביל הצורך שלי -
@dovid ייחודי רנדומלי - מתחלף בכל פתיחת tunnel (קבוע זה בתשלום)
לא צריך לבקש פתיחה, נטפרי פותחים את כל התתי דומיינים שלהם אוטומטית, כנראה בגלל שזה מיועד לפיתוח ולא לאתר ציבורי, ונחשב כתוכן פרטי
הפתיחה היא עם סינון טקסט ותמונות, כמו אתר רגיל (אולי אפשר לבקש החרגה גם לזה, לא ניסיתי) -
@צדיק-תמים באומרי ייחודי לא התכוונתי מותאם אישית, התכוונתי שזה ברגע נתון בלעדית מפנה לשירות שלך.
(זה נטפרי פתחו את הסאב דומיינים זה מזל גדול שצריך לקוות שהוא יימשך).@יעקב-מ-פינס השירות הזה חוסך את הצורך בהפניית פורטים.
אני לא יודע להדריך אותך, מקוה ש@צדיק-תמים תהיה לו הסבלנות. -
@dovid אז כן, ייחודי. ערכתי את הפוסט שיהיה יותר ברור
@dovid כתב בגישה ל localhost ממכשיר אחר:
(זה נטפרי פתחו את הסאב דומיינים זה מזל גדול שצריך לקוות שהוא יימשך).
אני לא חושב שזה טעות או פספוס של נציג, היה לי איתם התכתבות ארוכה על כלי דומה (של cloudflare) והם לא הצליחו לפתוח אותו מסיבות טכניות בלבד
-
פוסט זה נמחק!
-
@צדיק-תמים
תודה על ההסבר המפורט והפשוטשאלה לכלל ציבור הצדיקים שכאן
יש כזה תרחיש שגם לשולחן העבודה שלי\מערכת ההפעלה יש פורט שאני יכול לגשת אליו ע"י סאב דומיין עם התוכנה הנ"ל? -
יש כזה תרחיש שגם לשולחן העבודה שלי\מערכת ההפעלה יש פורט שאני יכול לגשת אליו ע"י סאב דומיין עם התוכנה הנ"ל?
לא
בשביל זה יש RDP (צריך IP פרטי) או תוכנות שליטה מרחוק - אנידסק, TeamViewer וכו'