שיתוף בדרייב ללא אפשרות הורדה
-
אין דרך לעשות זאת בגוגל
על מנת למנוע הורדה של וידיאו יש לשלם לאלה שבנו פלטפורמות לכך
וגם אז צריך רחמי שמי שזה לא נפרץ -
@A0533057932 הודעה מעליך הביאו לינק איך לעשות זאת.
אתה מתכוון שזה ניתן לעקיפה בקלות, אבל השואלת לא בהכרח שאלה איך לעשות ברמה גבוהה.
וכפי שכתבת, אין ייתרון גדול לפלטפורמות בתשלום. לשם ההמחשה אניח כי 99% מהציבור לא יודע להוריד גם בגוגל, וחצי מהאחוז הנותר מסתדר בכל פלטפורמה. אז לא כדאי לשלם עבור חצי אחוז.
יש לציין כי יש הבדל גדול בין תוכן "סחיר", כלומר שאנשים רוצים ומרגישים בנח לבקש אותו ומעבירים מאחד לשני ואז כל חוכמולוג הורס הרבה, לבין תוכן אחר (מעניין פחות לכלל האוכלוסיה או שאין לגיטמציה נעימה לסחור בו) שבד"כ גם אם עשרים אחוז יידעו להוריד עדיין הרווחת 80 אחוז. -
כיום שיש IDM ודרכים דומות
דרייב אינו הגנה בשום אופן
ויש פלטפורמות מוגנות מספיק טוב שההורדה מהם היא רק על ידי תוכנות הסרטת מסך
וחלקם זה רק על ידי הסרטה פיזית של המסך
בסופו של דבר יש לציין גם את זה -
@A0533057932 כתב בשיתוף בדרייב ללא אפשרות הורדה:
וחלקם זה רק על ידי הסרטה פיזית של המסך
איפה מצאת כזה דבר במחשב?
-
@A0533057932 כתב בשיתוף בדרייב ללא אפשרות הורדה:
כיום שיש IDM ודרכים דומות
מספר המשתמשים שיש להם בכלל ידיעה (בלי שמותקן להם) מה זה IDM זה לדעתי הרבה פחות מחצי אחוז מסך משתמשי המחשב (כתבתי כללי אבל גם נראה לי מכל חתך כמעט, למשל בני 25-35 גברים עם ארבע שנות ניסיון במחשבים, אולי אפילו חברי מתמחים).
לפעמים חיים בתוך סביבה שנותנת תחושה מטעה קצת על הנוהל הכללי, תבדוק.@A0533057932 כתב בשיתוף בדרייב ללא אפשרות הורדה:
ויש פלטפורמות מוגנות מספיק טוב שההורדה מהם היא רק על ידי תוכנות הסרטת מסך
יאללה, תן דוגמא.
-
@dovid כתב בשיתוף בדרייב ללא אפשרות הורדה:
יאללה, תן דוגמא.
יש פלטפורמה של קורסים בשם kb.schooler.biz
לפני תקופה חבר שרכש קורס באחד מהארגונים בארץ שבנויים על המערכת שלהם ביקש ממני אם אני יכול להוריד עבורו את השיעורים בקורס שרכש עבור צפייה אופליין,
ישבתי על זה כמה דקות ולא הצלחתי להגיע לכתובת ששם מאוכסנים הסרטונים, גם לא באמצעות הקלטת תעבורה של נטפרי. המקסימום שהגעתי זה לתמונת פתיחה של הסרטון
להגיד שזה באמת מוגן ואין שום דרך להוריד אני לא אומר, ישבתי על זה רק כמה דקות וגם הידע שלי לא מאוד גדול אבל זה בהחלט מורכב גם למשתמש המתקדם (או שקצת יותר ממתחיל כמוני).נ.ב. מי שממש בטוח שהוא כן יצליח להוריד את הסרטונים או מי שיודע מידיעה שזה אפשרי, יכול לפנות באישי ובל"נ אתן לו את הפרטים להתחברות לקורס ואולי הוא יצליח באמת להוכיח שזה אפשרי ואולי אפי' ממש בקלות זה שאני לא הצלחתי לא אומר...
-
@מיכאלוש סתם כהערת אגב, מSchooler עצמה כמובן לא ניתן להוריד סרטוני ווידיאו מכיוון שהסרטונים עצמם כלל לא מאוחסנים ע״ג השרתים שלהם.
סקולר אמנם תומך בשילוב ווידיאו בקורסים, אבל מדובר בווידיאו חיצוני שמאוחסן באתרים של צד ג׳, כדוגמת Wistia או Vimeo או YouTube וכד׳
המקסימום שתקבל מסקולר הוא הדרכה איך ״למנוע״ מהמשתמשים את האפשרות להוריד את הווידיאו על ידי הגדרה באתר ההמאחסן (צד ג׳, אמרנו?) כפרטי ואיפשור רק לדומיין של סקולר לגשת אליו וכד׳,
בכל אופן, ממה שידוע לי, גם לגבי YouTube וגם לגבי Vimeo יש מגוון פתרונות ומעקפים (לא ידע סודי במיוחד, חיפוש טוב בגוגל יתן לך את המידע), מאמין שגם לשאר הפלטפורמות יש מגוון פתרונות.אם תרצה סיכום טוב לפוסט, קבל ציטוט מהשורה הראשונה בדוקומינטציה הרלוונטית של סקולר:
-
-
@dovid כתב בשיתוף בדרייב ללא אפשרות הורדה:
יאללה, תן דוגמא.
אני ראיתי המלצה על שירותים אינטרנטיים אלו
אני אמנם לא מומחה גדול, אבל כמשתמש סביר לא הצלחתי להוריד מהם וגם הסרטת מסך באמצעים מקובלים לא מתאפשרת.
לצערי אין לי דוגמא ישירה לוידאו, כי פגה תקופת הנסיון של החשבון שלי בשירותים אלו. אבל אפשר לפתוח בקלות חשבון בחינם. גם איני יודע האם הסרטונים בפלטפורמות הנ"ל יכולים להיות פתוחים בנטפרי.
דיבור על הנושא היה גם כאן.
-
@shraga יפה, הם נראים שניהם ברמה גבוהה, סביר להניח שהם חוסמים כמעט לחלוטין.
(לחלוטין לחסום זה לא שייך בהגדרה, זה סוג של פרדוקס ששום טכנולוגיה לא יכולה להתגבר עליו.
אבל מה שמעניין אנשים זה כמה אנשים יצליחו, וכיון שזה מגיע לאפס הם מרוצים אז אפשר לקרוא לזה לחלוטין).