גיבוי קיצורי מקשים בוורד
-
האם יש דרך לגבות את ההתאמות האישיות של קיצורי המקשים לפקודות בוורד?
או לחילופין האם יש דרך להגדיר את כל הקיצורים על ידי מאקרו, כגון שיאזין לקיצורי המקשים ויפעיל על ידיהם מאקרו
(אליבא דאמת אני מתבייש לשאול משום שסביר להניח שאעלה חיוך על פני אי מי עם השאלות והרעיונות הללו, אבל בכל זאת...)משום מה קורה לי פעמים רבות שהכל מתאפס, ואני משתמש בלמעלה מ10 התאמות כאלו, ואני צריך להגדיר הכל מחדש...
-
@מעלה-ומוריד כתב בגיבוי קיצורי מקשים בוורד:
או לחילופין האם יש דרך להגדיר את כל הקיצורים על ידי מאקרו, כגון שיאזין לקיצורי המקשים ויפעיל על ידיהם מאקרו
אני רואה דרך אחרת (בעזרת סבא ג'יפיטי)
Sub קיצור_א_ב_ג() ' ' קיצור א_ב_ג Macro ' ' CustomizationContext = NormalTemplate KeyBindings.Add KeyCode:=BuildKeyCode(wdKeyE, wdKeyControl, wdKeyAlt), _ KeyCategory:=wdKeyCategoryMacro, Command:="א_ב_ג" End Sub
אולי פשוט אכין מאקרו ארוך כזה שיכלול את כל הקיצורים שאני רוצה להקצות למאקרואים.
גיבוי אוטומטי ל נורמל המכיל את המאקרואים כבר הגדרתי על ידי מתזמן המשימות ופקודת באט. -
@מעלה-ומוריד מסתבר שיש דרך מובנית ב-Word.
כשאתה נכנס ל'קובץ' > אפשרויות > התאמה אישית של רצועת הכלים, יש לך אפשרות לייבא / לייצא את ההתאמות האישיות של רצועת הכלים, ואולי אתה מקבל את כל ההתאמות כפי שמשמע כאן, ומלשון הכפתור "יצא את כל ההתאמות האישיות". בדוק את זה, האם זה כולל קיצורי מקשים.
אם זה לא כולל קיצורי מקשים, היכנס לתפריט הנ"ל ובחר
"קיצורי המקלדת: התאמה אישית...". בחלון שנפתח, רשום כברירת מחדל "שמור שינויים: normal.doth". לא יודע מה זה בדיוק, נשמע כמו שם קובץ בו רשום המידע. -
הקובץ הנ"ל נמצא (בווינדוס 10) במיקום הזה:
("user" מייצג את שם המשתמש).C:\Users\User\AppData\Roaming\Microsoft\Templates
אבל איך עובדים עם הקובץ הזה? הוא נפתח כקובץ word חדש...
אם לא תקבל כאן מידע טוב יותר, אמליץ לך להעתיק את הקובץ הזה אל המחשב אליו אתה רוצה להעביר את קיצורי המקשים, באותו מיקום, ולראות אם זה מועיל.
-
@שלום-עולם-0 יצוא ההתאמות האישיות לא חל על קיצורי המקשים
אבל גיבוי התבנית Normal בהחלט מגבה גם את זה, לא יודע למה הייתי בטוח שלא ושרפתי כמה שעות במשך הזמן על יצירת מאקרו ליצוא הקיצורים האישיים...
תודה. -
@שלום-עולם-0 הוא הסתדר כבר, הוא יודע לעבוד עם הקובץ הזה וגם ידע איפה הוא נמצא.
זה קובץ תבנית (Template) של וורד, כשפותחים אותו על ידי לחיצה כפולה הוא לא נפתח אלא וורד פותח מסמך בהתאם לתבנית.
בשביל לפתוח אותו באמת צריך לפתוח אותו עם תיבת הדו שיח פתיחה, ואז אם למשל כותבים בו "שלום" זה יופיע בכל מסמך חדש שפותחים בוורד. -
@dovid כתב בגיבוי קיצורי מקשים בוורד:
@שלום-עולם-0 הוא הסתדר כבר, הוא יודע לעבוד עם הקובץ הזה וגם ידע איפה הוא נמצא.
אם לא שמת לב, ההודעה השניה שלי נשלחה לפני תגובתו של מעלה ומוריד.
זה הוצג בסדר הפוך כי אישרת את ההודעה שלי מאוחר מדי.
-
@שלום-עולם-0 הידע של @מעלה-ומוריד על הקובץ normal.dot כבר מתועד קודם לכן:
@מעלה-ומוריד כתב בגיבוי קיצורי מקשים בוורד:
גיבוי אוטומטי ל נורמל המכיל את המאקרואים כבר הגדרתי על ידי מתזמן המשימות ופקודת באט.
-
בלי להתייחס לצורך ההכרחי באמת, לקרוא את התמונה נכון לפני שמושיטים עזרה,
אני חייב להביע גאוותי על כך שסופסוף מישהו מתייחס לכל מילה שאני כותב, כך צריך להיות! ראשוינים לא כותבים מילים סתם -
@dovid כתב בגיבוי קיצורי מקשים בוורד:
הידע של @מעלה-ומוריד על הקובץ normal.dot כבר מתועד קודם לכן
חוסר היכרותי עם המונח "normal" בהקשר זה כבר מתועד קודם לכן