filezilla שגיאה בקבלת רשימת הקבצים
-
יש לי את תוכנת filezilla היא עובדת לי מצויין אבל יש לי שתי שרתים שזה לא עובד
זה מחזירמצב: פתירת הכתובת ftpupload.net מצב: מתבצע חיבור ל־185.27.134.11:21... מצב: חיבור התחדש, מחכה להודעת welcome (ברוכים הבאים)... מצב: מאתחל TLS... מצב: TLS connection established. מצב: נכנסת מצב: Retrieving directory listing of "/"... פקודה: CWD / תגובה: 250 OK. Current directory is / פקודה: TYPE I תגובה: 200 TYPE is now 8-bit binary פקודה: PASV תגובה: 227 Entering Passive Mode (185,27,134,11,46,182) פקודה: MLSD תגובה: 150 Accepted data connection תגובה: 226-Options: -a -l תגובה: 226 8 matches total שגיאה: Certificate of connection does not match expected certificate. שגיאה: לא ניתן ליצור את חיבור הנתונים: ECONNABORTED - Connection aborted שגיאה: כשלון בקבלת רשימת התיקיות תגובה: 421 Timeout - try typing a little faster next time שגיאה: GnuTLS error -110 in gnutls_record_recv: The TLS connection was non-properly terminated. מצב: השרת לא סגר את התחברות ה־TLS כראוי שגיאה: לא ניתן לקרוא מהשקע: ECONNABORTED - Connection aborted שגיאה: מנותק מהשרת
והחברה אומרת שזה אמור לעבוד
כשאני מתחבר דרך מנהל הקבצים של המחשב בהתחברות לשרת מרוחק זה עובד
אבל אני צריך דווקא דרך התוכנה כי זה מחשב שמשתמשים בו כמה אנשים והתוכנה נמצאת לי על אונקי ככה שמתי שזה לא אני אין את התוכנה ובמנהל הקבצים אני צריך כל פעם למחוק את ההתחברות ובפעם הבאה להתחבר מחדש וכו -
בסוף לקחתי את התוכנה https://cyberduck.io/download/
-
אגב עוד מעלה לתוכנה הנל שלא צריך להוריד את הקובץ כדי לערוך אפשר לערוך אותו על השרת