-
אחרי שנעקצתי כמה פעמים, והאחרון הגביר, כשנרשמתי לאיזה שרת שהיה אמור להיות בחינם למשך שנה, ורק ביקשו לרשום מספר אשראי להפעלת החשבון, ועכשיו קיבלתי חשבונית... כי בדיוק השירות שלקחתי לא היה כלול בחבילה (לא משנה שבכלל לא השתמשתי בשירות הזה), בקיצור, אני מתחיל לחשוב על כיוון של אשראי נטען.
מכירים כזה דבר? אני לא צריך כרטיס פיזי, רק מספר שאפשר לשלם איתו ברשת, ושאטעין אותו לפי הצרכים שלי.
תודה
-
@dovid אמר בכרטיס אשראי נטען:
אני מנחש שהאחרון זה aws. וגם בazure נופלים בזה הרבה (הפסדתי כ400 ש"ח בין לילה), אבל בשתיהם זה קורה רק פעם אחת... אח"כ יודעים לבדוק ולהבין וגם יש התראות שעוצרות ברגע שמגיע חיוב לסך מסויים.
ניחשת יפה
XXXגם לא עבד, גם לקחו כסף
אבל מצאתי פטנט.. לא היה שייך למחוק כרטיס אשראי ברירת מחדל, אז שיניתי תוקף, ואחרי כמה דקות (כנראה שבדיוק ניסו לגבות) קיבלתי מייל שאמצעי התשלום לא עובד...
עכשיו שיחפשו אותי. -
@שואף אמר בכרטיס אשראי נטען:
@dovid אמר בכרטיס אשראי נטען:
אני מנחש שהאחרון זה aws. וגם בazure נופלים בזה הרבה (הפסדתי כ400 ש"ח בין לילה), אבל בשתיהם זה קורה רק פעם אחת... אח"כ יודעים לבדוק ולהבין וגם יש התראות שעוצרות ברגע שמגיע חיוב לסך מסויים.
ניחשת יפה
XXXגם לא עבד, גם לקחו כסף
אבל מצאתי פטנט.. לא היה שייך למחוק כרטיס אשראי ברירת מחדל, אז שיניתי תוקף, ואחרי כמה דקות (כנראה שבדיוק ניסו לגבות) קיבלתי מייל שאמצעי התשלום לא עובד...
עכשיו שיחפשו אותי.בניגוד למה שאתה חושב הם לא רוצים לעקוץ אותך, ואף שהם מרויחים מליונים מטעויות של כמוך, המליונים האלה הם לא שיקול בכלל בייחס לגודל החברה הזו.
במקום לשנות תוקף אתה חייב לקרוא את האותיות הקטנות. לעבור על pricing של כל דבר, במיוחד על המקטע של Free Tier ועד כמה זה משליך עליך. תוכל גם תמיד להשתמש במחשבון שלהם. אני שונא את הביורוקטיה הכבדה שלהם פלוס המחירים היחסית גבוהים, אבל עדיין חובה לדעת להסתדר עם כאלה גופי, אחרת אתה דופק את עצמך (ואת אגד :)). -
@magicode אמר בכרטיס אשראי נטען:
כן אפשר. וגם אפשר להטעין אותו מהפאיפל אם יש לך שמה כסף.
עכשיו אני רואה שבאתר של דואר ישראל כתוב.
רק מעניין למה כרטיס דירקט רגיל אפשר להכניס לפייפאל אבל לא הצלחתי לקנות דרכו, ולפי מה שהבנתי בדואר הכרטיס הוא נחשב לדירקט. מה ההבדל?