כיצד אפשר לעשות האזנה לצירוף מקשים ב js
-
אני עשיתי כזה דבר
document.getElementsByTagName("div")[0].style.display = "none"; function j(t){var u=t["key"]; if(t["key"] == 'Enter'){ setTimeout(function(){ window.location = "/sendMail.html"; }, 0); } } var y=addEventListener("keydown", j);
מקש enter עובד לי
אבל אני רוצה גם לעשות ש ctrl+s יעשה גם פעולה
חיפשתי פונקציה שאני יוכל לקבל צרוף מקשים אבל לא מצאתי
האם מישהו יוכל לעזור לי בנושא? -
document.getElementsByTagName("div")[0].style.display = "none"; function j(t) { if(t.ctrlKey){ //ctrl אכן לחוץ if(t.key == 's'){ } } else if(t.key == 'Enter') { setTimeout(function(){ window.location = "/sendMail.html"; }, 0); } } var y=addEventListener("keydown", j);
חיפשתי פונקציה שאני יוכל לקבל צרוף מקשים אבל לא מצאתי
מעניין אותי איך חיפשת, כי אולי אוכל לחלוק איתך טיפים לשיפור.
(אני חיפשתי keydown ctrl וקיבלתי מענה בתוצאה שניה). -
@קו-כשר-מערכות-טל
אתה יכול להאזין לשילובי מקשים באמצעות האירוע keydown ולבדוק את מצב המאפיין ctrlKey. הנה דוגמה:document.addEventListener("keydown", function(event) { if (event.ctrlKey && event.key === "s") { // Do something when Ctrl+S is pressed event.preventDefault(); // Prevent the browser's default save action } });
בדוגמה זו, בודקים אם המאפיין ctrlKey נכון (כלומר, מקש Ctrl מחזיק לחוץ) ואם המאפיין key הוא "s" (כלומר, מקש "S" נלחץ). אם שני התנאים מתקיימים, נבצע את הפעולה
שים לב שגם קוראים לevent.preventDefault() כדי למנוע את פעולת השמירה של ברירת המחדל של הדפדפן להתרחש. זה אופציונלי, תלוי במקרה השימוש שלך. -
@טוב-להודות ו @dovid תודה רבה לכם
לגבי מה ש @dovid שאל אז אכן אני לא כל כך יודע לחפש אני ניסיתי לחפש
"האזנה לשילוב מקשים js"
ניסיתי לחפש לפי "keydown js"@dovid כתב בכיצד אפשר לעשות האזנה לצירוף מקשים ב js:
מעניין אותי איך חיפשת, כי אולי אוכל לחלוק איתך טיפים לשיפור.
אשמח לקבל עצות
-
@קו-כשר-מערכות-טל
דבר ראשון אל תחפש בעברית.
אם אתה רוצה תוצאות בעברית תוסיף מילה בעברית אבל את עיקר החיפוש תנסה לבסס על אנגלית.
(על רוב שאלותיך לא יהיה תוצאה בגוגל בעברית, אז עדיף שתוותר מראש, ורק כשיש סיבוך עם האנגלית תבדוק אם יש בעברית).
דבר שני, בודד את מילות המפתח הכי חשובות.
אתה כתבת keydown js וזה שני מילים מעולות, אבל העיקר חסר, מה הבעיה שלך עם הkeydown? לכן אני הוספתי ctrl. שיצורף מקשים זה כמעט תמיד עם ctrl/shift/alt אז הם חלקם יהיה בחלק המכריע מן המקורות שידברו או ידגימו על זה.עוד טיפים חשובים מאוד
https://tchumim.com/topic/6141