פרסום הפורום
-
@GolanArt אנו לא מכירים באופן אישי, אך מהיכרותי אותך דרך המערכת של נטפרי ופרוג, בהחלט אני מזהה כאן אדם רציני, שמצליח להוציא לפועל רעיונות וחלומות גדולים.
אז באמת אני רוצה לברך אותך בהמון הצלחה.
מה שכן, לא הכרתי את הפורום הזה עד לפני מספר ימים, ותאמין לי שכבר הספקתי לשכוח איך. למה לא כדאי לצאת במערך פרסום כולל? אז אולי בפרוג זה לא יפה, אבל בפרסומות גוגל וכדומה?
לכאורה ריבוי משתמשים עשוי להועיל לפורום לצמוח. -
@golanart אמר בפרסום הפורום:
@or אמר בפרסום הפורום:
@GolanArt אנו לא מכירים באופן אישי, אך מהיכרותי אותך דרך המערכת של נטפרי ופרוג, בהחלט אני מזהה כאן אדם רציני, שמצליח להוציא לפועל רעיונות וחלומות גדולים.
מה שכן, לא הכרתי את הפורום הזה עד לפני מספר ימים, ותאמין לי שכבר הספקתי לשכוח איך. למה לא כדאי לצאת במערך פרסום כולל? אז אולי בפרוג זה לא יפה, אבל בפרסומות גוגל וכדומה?
לכאורה ריבוי משתמשים עשוי להועיל לפורום לצמוח.תודה על האיחולים. מגיע קרדיט גדול גם ל @dovid בלעדיו לא הייתי מצליח לעשות כאן כלום.
ולמעשה, הוא ענה לך על השאלה פחות או יותר...מה באמת הסיפור? מה הצורך בפורום הזה אם יש את פרוג?
נ. ב. @GOLANART כמה הצעות שיפור :
א. תקטין את הגופנים. בתצוגה רגילה של 100% הכתב פשוט ענק!
ב. כשמקלידים @ מופיעה רשימת השלמה אוטומטית מצומצמת מאד, וגם לא רואים אותה בכלל אלא אם פורסים את התצוגה - -
@עימוד-עילית אמר בפרסום הפורום:
זה ויכוח ישן עם @GolanArt, הוא אוהב את זה ככה, כשזה בפורום שלו, כבר א"א להגיד לו מה לעשות....
-
@עימוד-עילית אמר בפרסום הפורום:
@or אמר בפרסום הפורום:
לכאורה ריבוי משתמשים עשוי להועיל לפורום לצמוח.תודה על האיחולים. מגיע קרדיט גדול גם ל @dovid בלעדיו לא הייתי מצליח לעשות כאן כלום.
ולמעשה, הוא ענה לך על השאלה פחות או יותר...מה באמת הסיפור? מה הצורך בפורום הזה אם יש את פרוג?
נ. ב. @GOLANART כמה הצעות שיפור :
ב. כשמקלידים @ מופיעה רשימת השלמה אוטומטית מצומצמת מאד, וגם לא רואים אותה בכלל אלא אם פורסים את התצוגה -מאיזה מכשיר אתה?
מחשב נייד. מסך 15.6 DELL.