להשמיש מחדש שפכטל אמריקאי
-
@קינג-קומפיוטר כתב בלהשמיש מחדש שפכטל אמריקאי:
@מעמד אם הוא התקשה לחתיכה אחת אין מה לעשות,
אם זה קצת רך תנסה להוסיף מים ולנסות לערבב ולראות אם יש תגובהואם אני אפורר אותו, יהיה אפשרות להוסיף מים ולרכך ?
-
@מעמד מניסיון רב שנים, אפשר לפעמים לעשות שיחזור לחומר אבל הוא מלא גושים ולא עושה עבודה יפה לכן אני על אף שאני משתמש בו הרבה אני קונה כמה שאני צריך כל פעם ,ולא קונה כמות גדולה שיכסה כמה לקוחות , בהתחלה עשיתי כך אבל הפסקתי בגלל שזה מתייבש, אני כל פעם שמתייבש שקצת קשה לעבוד איתו לפח וחסל לא שווה להתעסק איתו.
אולי זה בגלל שבין כה וכה הלקוח משלם אולי. -
@אורח-פורח כתב בלהשמיש מחדש שפכטל אמריקאי:
@מעמד מניסיון רב שנים, אפשר לפעמים לעשות שיחזור לחומר אבל הוא מלא גושים ולא עושה עבודה יפה לכן אני על אף שאני משתמש בו הרבה אני קונה כמה שאני צריך כל פעם ,ולא קונה כמות גדולה שיכסה כמה לקוחות , בהתחלה עשיתי כך אבל הפסקתי בגלל שזה מתייבש, אני כל פעם שמתייבש שקצת קשה לעבוד איתו לפח וחסל לא שווה להתעסק איתו.
אולי זה בגלל שבין כה וכה הלקוח משלם אולי.אני לא עושה תיקונים לאחרים, רק לעצמי. וקניתי את הכמות הכי מינימלית שיש בטמבור כדי שזה יהיה לי לטווח ארוך
אני לא ממש צריך להרבה פעמים רק מידי פעם לסתימת חורים, וקניתי את זה כי אני לא ממש יודע את הכמויות וההכנה של שפכטל יבש לא מוכן, ולכן העדפתי את זה
אז מה אפשר לעשות כשאני צריך מידי פעם אבל זה מתייבש ?
יש דרך להשאיר אותו רטוב לטווח ארוך ?