בירור טווח מחירים - יחידת דיור לפסח בבני ברק
-
@dovid כתב בבירור טווח מחירים - יחידת דיור לפסח בבני ברק:
אני מעוניין לדעת מה המחירים המקובלים ליחידת דיור (מרווחת) בבני ברק לחג הפסח.
הכונה על דירה שלא נוקתה לפסח, השוכר ידאג לנקות/למכור כמה ימים קודם.לא פירטת מה גודל היחידה, נראה לי הכי פשוט לבדוק מול אנשים שמשכירים מה הרף. תראה דירה לדוגמא בבני ברק
-
@by6199 אני לא יודע מה גודלה ולכן כתבתי טווח.
אני מבין שזה יותר מ50 ש"ח וגם שפחות מ10 אלף. אני שואל אם אפשר יותר לכוון אותי.נראה לי הכי פשוט לבדוק מול אנשים שמשכירים מה הרף. תראה דירה לדוגמא בבני ברק
נכון, רק שאני לא מוצא מודעה עם מחיר.
הדוגמה שהבאת זה לא לחג פסח, אולי זה זמן מבוקש יותר ואולי להיפך (בפרט שהמטבח לא שמיש בכלל וכולי). -
@by6199 אני לא יודע מה גודלה ולכן כתבתי טווח.
אני מבין שזה יותר מ50 ש"ח וגם שפחות מ10 אלף. אני שואל אם אפשר יותר לכוון אותי.נראה לי הכי פשוט לבדוק מול אנשים שמשכירים מה הרף. תראה דירה לדוגמא בבני ברק
נכון, רק שאני לא מוצא מודעה עם מחיר.
הדוגמה שהבאת זה לא לחג פסח, אולי זה זמן מבוקש יותר ואולי להיפך (בפרט שהמטבח לא שמיש בכלל וכולי).לקחתי מהאתר דירה לפי חיפוש פסח בבני ברק.
-
השוכר ידאג לנקות
לדעתי בכזה מקרה המשכיר משלם לשוכר...
ועכשיו ברצינות, אם מדובר רק על למכור את החמץ זה משהו אחד אבל בשביל לנקות לא נראה לי שמישהו ישלם על דירה כזו או ייקח אותה אפילו בחינם... -
@by6199 לא הבנתי את תשובתך.
אין בקישור שהבאת אזכור לחג הפסח, וגם המחיר לא על שבע ימים.@by6199 כתב בבירור טווח מחירים - יחידת דיור לפסח בבני ברק:
נראה לי הכי פשוט לבדוק מול אנשים
הפניתי לדירה שמושכרת לפי החיפוש לפסח, הצעתי שתבדוק מה המחיר המקובל מול מי שמכיר את השוק.