מחפש המלצה על מורה נהיגה זול(בעדיפות על איזור מודיעין/רמלה)
-
@eli123 יש מורה "זול" במודיעין שמורח את התלמידים הרבה שיעורים, אז בסופו של דבר הוא לא יותר זול (יש גם מורה אחר שאפשר לקרוא לו ממש בריש גלי נוכל, אבל זה לא הפורום לזה), וגם בגלל זה הלימודים נמשכים יותר זמן, אז תברר קודם שהמורה טוב ומעביר ב28 שיעורים, וזה יצא לך הכי זול.
לי היה מורה ממש טוב, אבל אני לא יכול להמליץ עליו בגלל דיעותיו החילוניות שהוא מרגיש שליחות לפרסם לכל תלמיד חרדי שבא אליו. -
@חגי כתב במחפש המלצה על מורה נהיגה זול(בעדיפות על איזור מודיעין/רמלה):
לי היה מורה ממש טוב
בכמה, ולפני כמה זמן?
(המחירים בתקופה האחרונה לא מפסיקים לעלות)@חגי כתב במחפש המלצה על מורה נהיגה זול(בעדיפות על איזור מודיעין/רמלה):
ש מורה "זול" במודיעין שמורח את התלמידים הרבה שיעורים
אז שכחתי לציין שאני מחפש מורה שיסכים פחות מ28 שיעורים
-
-
@eli123 כתב במחפש המלצה על מורה נהיגה זול(בעדיפות על איזור מודיעין/רמלה):
אז שכחתי לציין שאני מחפש מורה שיסכים פחות מ28 שיעורים
זה לא משהו שמורה יסכים לסכם איתך מראש, הוא צריך לראות שאתה יודע לנהוג, אם אתה לא עובר בטסט הראשון בגלל זה, אז זה יכול לפגוע לו במוניטין. (סתם ככה הטסטים במודיעין יותר קלים משאר הארץ)
יש לי חבר שסיכם אם המורה שיגיש אותו עד בין הזמנים, והוא היה רק בשיעור 20 והמורה הגיש אותו בגלל שזה היה כמה שבועות לפני בין הזמנים, והוא עבר.
-
@חגי כתב במחפש המלצה על מורה נהיגה זול(בעדיפות על איזור מודיעין/רמלה):
זה לא משהו שמורה יסכים לסכם איתך מראש
יש לי טלפון של מורה במודיעין שאתה משלם לו מראש 5K והוא עושה לך כמה שיעורים שאתה צריך ומעביר אותך טסט ואם עשית פחות מ28 שיעורים ונכשלת בטסט יש לך זכות אצלו לעוד שיעורים בחינם עד תקרה של 28 שיעורים
בקיצור יש דברים כאלה. -
אם אתה הולך על מודיעין יש מורה שעובד בבית ספר 'יובלי' שמו הוא 'מתי (מתתיה) לוי, מס' הפל' שלו הוא 0522768885, תתקשר אליו הוא יגיד לך קודם להרשם בבית ספר שלהם ,יתכן שהוא ינסה להזיז אותך ממנו אבל תתעקש הוא מאד עמוס אבל מנסיון הוא המורה הכי טוב בבית ספר הזה, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה אנושית..., תנסה ולא תתחרט!
-
פוסט זה נמחק!
-
@קינג-קומפיוטר אין לי מושג מה במורי נהיגה, אבל בתחומים שאני מכיר בהחלט יש בעלי מלאכה (בפרט שכירים אבל לא רק), שממש לא רוצים שיפרסמו אותם שהם טובים (מעין האמור בגמרא על מברך רעהו בקול וגו').
אבל חיפשתי קצת ומצאתי שהוא כבר מופרסם באינטרנט ואני מצרף את זה לסברתך, שחזרתי את הפוסט המקורי וסליחה מאת @יצחק-שלום.