הפחתת דמי ביטוח רכב בהוספת נהג
-
שלום,
יצא לי כבר פעמיים להיתקל בסיטואציה שאם אני מוסיף נהג כנהג נוסף (לא כנהג עיקרי) לפוליסת ביטוח הרכב שלי (שבברירת מחדל היה עבורי בלבד) זה מוזיל לי את עלות הביטוח השנתית בכמה מאות שקלים, אם זה משנה - אני מבוטח בביטוח ישיר.
למישהו יש הסבר לכך או מה הנוסחה המדויקת?
אלו מאפיינים צריך שיהיה לנהג הנוסף בכדי שזה יגרום להוזלה? ואולי כדאי גם לאחרים לבדוק זאת ולקבל באבחת שיחת טלפון/וואטסאפ גם אפשרות לנהג נוסף וגם הוזלה. -
@shraga נוסחה מדויקת אין, יש לחברות הביטוח שקלול כלשהו והם לא מוכנות לחשוף אותו
בגדול הדבר שהכי משפיע זה ותק ביטוחי, אם יש לך או לנהג הנוסף שלוש שנים ללא תביעות זה יכול להוריד את המחיר של הביטוח גם בכמה אלפים
ויש כמובן את גיל הנהג, ערך הרכב, מערכות בטיחות שיש ברכב, וכמה הסיכויים שהרכב ייגנב או יהרס בתאונה
למשל מאזדה 3 מבוקשת מאוד אצל הבנידודים אז הביטוח שלה יקר יותר
סיאט איביזה רכב ספורטיבי וחזק יחסית שצעירים אוהבים להשתולל איתו וכנ''ל הביטוח שלו יותר יקר
כדי להוזיל את הביטוח תכניס איתך בן משפחה עם עבר ביטוחי נקי
יש כאלו שטוענים שחברות הביטוח עושות בעיות במקרה של תאונה
אבל לא יצא לשמוע על בעיות כאלו, יש הרבה סוכני ביטוח שממליצים על זה בצורה רשמית -
@קינג-קומפיוטר כתב בהפחתת דמי ביטוח רכב בהוספת נהג:
יש כאלו שטוענים שחברות הביטוח עושות בעיות במקרה של תאונה
באיזה מקרה? שהוספת בן משפחה שהוא לא הבעלים של הרכב?
-
@קינג-קומפיוטר איך יודעים מיהו נהג ראשי ומיהו לא?
-
@קינג-קומפיוטר גיסי עשה את הטריק הזה ואשתו עשתה תאונה עם הרכב (כולם בריאים ושלמים ב"ה), והביטוח לא היה מוכן לשלם להם בגלל זה.
-
@חגי כתב בהפחתת דמי ביטוח רכב בהוספת נהג:
@קינג-קומפיוטר גיסי עשה את הטריק הזה ואשתו עשתה תאונה עם הרכב (כולם בריאים ושלמים ב"ה), והביטוח לא היה מוכן לשלם להם בגלל זה.
מה הם טוענים? איך הם יודעים שהוא לא הנהג הראשי?