div | js & css תופס 100 אחוז מרוחב הדף אפילו שמוגדר לו 10 % ?
-
זה הפרויקט הראשון שלי עם js css וכו
אז אם אפשר לצעוק כשצריך... אבל בעדינותבניתי סוג של סרגל צד שהוא על רוחב של 10% מהדף בצד ימין
(זה div עם הגדרות בscc)
יש שם לחצן בשם הוספת מערכת שפותח תיבה חדשה ששם מכניסים את פרטי המערכת וכוהבעיה היא שהטופס נפתח מתחת ללחצן , ולא באמצע העמוד רגיל, כאילו שמוגדר לפאנל צד שיתפוס את כל המקום בדף, אבל יהיה בפועל רק על 10 אחוז בצד ימין
העלתי את הקוד שנראה לי רלוונטי לכאן
https://jsfiddle.net/64vtxozp/
אשמח לעזרה. -
@צבי-ש כתב בdiv | js & css תופס 100 אחוז מרוחב הדף אפילו שמוגדר לו 10 % ?:
זה הפרויקט הראשון שלי עם js css וכו
אז אם אפשר לצעוק כשצריך... אבל בעדינותבניתי סוג של סרגל צד שהוא על רוחב של 10% מהדף בצד ימין
(זה div עם הגדרות בscc)
יש שם לחצן בשם הוספת מערכת שפותח תיבה חדשה ששם מכניסים את פרטי המערכת וכוהבעיה היא שהטופס נפתח מתחת ללחצן , ולא באמצע העמוד רגיל, כאילו שמוגדר לפאנל צד שיתפוס את כל המקום בדף, אבל יהיה בפועל רק על 10 אחוז בצד ימין
https://jsfiddle.net/64vtxozp/
אשמח לעזרה.הסתדרתי
הייתי צריך להוסיףfloat:right
שאלה בפורום תחומים היא חצי תשובה..
החצי שני היה חיפוש גוגל
אחרי שהגדרתי לעצמי את הבעיה ככה, היה קל למצוא את התשובה.
-
@צבי-ש כתב בdiv | js & css תופס 100 אחוז מרוחב הדף אפילו שמוגדר לו 10 % ?:
אז אם אפשר לצעוק כשצריך... אבל בעדינות
אם תראה לי מקום שצעקו על מישהו על עצם חוסר הידע שלו, אטפל במפגע (גם אם זה אני).
העלית מלא קוד. הכי טוב זה ליצור דוגמה קטנה, ולהתקדם ולהתקדם עד שמצליחים לשחזר את הבעיה.
הבעיה היא שהטופס נפתח מתחת ללחצן , ולא באמצע העמוד רגיל, כאילו שמוגדר לפאנל צד שיתפוס את כל המקום בדף, אבל יהיה בפועל רק על 10 אחוז בצד ימין
לא הבנתי כלום, בדוגמה אצלי הדיב שנפתח כן במרכז ולא מצומצם. חוץ מזה בכותרת אתה כותב שזה מאה אחוז בניגוד לרצונך ובמשפט הזה נראה שאתה רוצה להיפך שיהיה על הכל.
-
@dovid כתב בdiv | js & css תופס 100 אחוז מרוחב הדף אפילו שמוגדר לו 10 % ?:
לא הבנתי כלום, בדוגמה אצלי הדיב שנפתח כן במרכז ולא מצומצם. חוץ מזה בכותרת אתה כותב שזה מאה אחוז בניגוד לרצונך ובמשפט הזה נראה שאתה רוצה להיפך שיהיה על הכל.
הוא במרכז, אבל הוא נפתח מתחת (בגובה) לכפתור שפותח אותו.
וזה הפריע לי, כי זה לגלול את הדף, וזה גם נראה לא יפה שהכל באמצע ריק ולמטה נפתח טופס.לגבי שתי הערות האחרות, הראשונה הייתה בצחוק, וכמובן שלא צועקים פה, אלא להיפך.
ואת ההערה השניה אני מקבל ב100%
ניסתי לצמצם, אבל בcss עלה באמת מלא עיצוב.