JS- כיצד לבדוק האם יש יותר מעיצוב אחד שמוחל על אלמנט
-
אני מקבל את המאפייני עיצוב של טקסט באמצעות
element.style
כדי לקבל את גודל הכתב אני משתמש ב:
element.style.fontSize
איך אפשר לבדוק בין כל המאפיינים האפשריים האם יש עוד מאפיין חוץ מהמאפיין הספציפי שאני רוצה?
-
צדיק תמיםהשיב להפצת אנקי ב 4 בינו׳ 2023, 22:53 נערך לאחרונה על ידי צדיק תמים 1 באפר׳ 2023, 22:53
-
הפצת אנקיהשיב לצדיק תמים ב 4 בינו׳ 2023, 22:59 נערך לאחרונה על ידי הפצת אנקי 1 באפר׳ 2023, 23:00
@צדיק-תמים זה לא טוב לי כי הוא מחזיר רק אחד ספציפי. אני רוצה לבדוק בכל עשרות (אולי מאות?) המאפיינים שיש בCSSStyleDeclaration האם ישנו עוד מאפיין מוגדר חוץ מהגודל כתב או שהוא היחיד שמוגדר.
-
chagoldהשיב להפצת אנקי ב 4 בינו׳ 2023, 23:20 נערך לאחרונה על ידי chagold 1 באפר׳ 2023, 23:23
@הפצת-אנקי לא מובנת לי כוונתך. למה שיהיה 2 מאפיינים לאותו ערך? או שהתכוונת: איך למצוא את כל הגדרות הCSS בדף שמשפיעות בירושה על אלמנט ספציפי (כגון הגדרות body)?
-
הפצת אנקיהשיב לchagold ב 4 בינו׳ 2023, 23:25 נערך לאחרונה על ידי הפצת אנקי 1 באפר׳ 2023, 23:54
@chagold
כוונתי לאפשרות השניה. אבל לא מכל הCSS שבדף אלא רק למה שבתגית של האלמנט.
זה לדוגמא:<span style="font-size: 26pt !important; color: rgb(0, 255, 0);">
אני רוצה לאתר את המאפיין הנוסף מעבר לגודל הטקסט מבלי לדעת אם הוא קיים ועל מה הוא משפיע (צבע, רקע, סוג כתב וכדו').
-
@הפצת-אנקי כתב בJS- כיצד לבדוק האם יש יותר מעיצוב אחד שמוחל על אלמנט:
@chagold
אני רוצה לאתר את המאפיין הנוסף מעבר לגודל הטקסט מבלי לדעת אם הוא קיים ועל מה הוא משפיע (צבע, רקע, סוג כתב וכדו').
אתה יכול פשוט לשלוף את ה style או שלא הבנתי אותך נכון
-
@ivrtikshoret כתב בJS- כיצד לבדוק האם יש יותר מעיצוב אחד שמוחל על אלמנט:
@הפצת-אנקי כתב בJS- כיצד לבדוק האם יש יותר מעיצוב אחד שמוחל על אלמנט:
@chagold
אתה יכול פשוט לשלוף את ה style או שלא הבנתי אותך נכון
אתה צודק. אבל איך אני יכול להשוות אותו למה שמתקבל ב element.style.fontsize כדי לדעת האם המאפיין הזה קיים והאם ערכו זהה והאם ישנם עוד מאפיינים?
-
@הפצת-אנקי
אני מצטער אבל עדיין לא הצלחתי להבין אותך אולי מישהו אחר כן יבין
אולי ננסה ללכת מהצד שני:
מה המטרה שלך? -
@ivrtikshoret זה קשור לנושא הזה- https://tchumim.com/topic/14446/js-עזרה-בחלוקת-אלמנט-לפי-סימון-עכבר/2?_=1673006871958
אני רציתי שבמקרה שם אם תהיה תגית אב עם כמה מאפייני עיצוב שאחד מהם הוא גודל הכתב, גודל הכתב יתפצל ממנו לתגית נפרדת.
1/9