תובנות לנכנסים לעולם תגי RFID (או NFC במילים אחרות)
-
אתה צריך FRID פסיבי, ובגלל הבעיה שלך עם הזליגה אתה חייב טווח קצר שעולה יקר יותר מהטווח הארוך.
בקשר לייחודיות, היא פר יצרן (מקור), בקשר לYY0248, אין לי מושג מה זה. כשתקנה נגלה אחרת אפילו מיצרן אחר אינני מאמין שכה מהר תיפול על כפילות, כי לכל יצרן יש טווח שמן.
אין לי שווווווווום נסיון ב(כל)תחום.פורסם במקור בפורום CODE613 ב10/01/2018 01:18 (+02:00)
-
@דוד ל.ט.
אין לי שווווווווום נסיון ב(כל)תחום.
הצחקת אותי :lol:
בא נאמר שמבחינת מחיר, ההבדל בין תדר נמוך לתדר גבוה לא יוצר הפרש מחיר יותר מידי משמעותי,
בעוד שההבדל בין יכולת קריאה בלבד ליכולת כתיבה - משלש את המחיר גם למכשיר וגם לתגיות.אז הרגעת אותי. ב 60 ומשהו שקל נגמור עם קורא + 100 תגים.
בל"נ, כשהחבילה תגיע אי פעם מסין הרחוקה (אם בכלל) - אעדכן לטוב או למוטב,
ואולי גם אעלה על פשר ה-YY0248. (יש ב-eBay המון חבילות תגים שבסיום השורה עם הדגם מופיעים כל מיני צירופי אותיות).מבחינת המכשיר הקורא,
אם הבנתי נכון מפוסטים שפורסמו כאן בעבר,
המחשב אמור לזהות אותו כמקלדת רגילה - שפשוט מקלידה אוטומטית בשדה שבפוקוס - ברגע שהמכשיר זיהה את התג. נכון?תודה רבה!
פורסם במקור בפורום CODE613 ב10/01/2018 01:38 (+02:00)
-
מבחינת המכשיר הקורא,
אם הבנתי נכון מפוסטים שפורסמו כאן בעבר,
המחשב אמור לזהות אותו כמקלדת רגילה - שפשוט מקלידה בשדה שבפוקוס - ברגע שהמכשיר זיהה את התג. נכון?אין הנידון דומה לראיה, שמה זה הכרטיסים המגנטיים טובים של פעם.
במקרה הזה זה טיפלה מסובך יותר, וגם יעיל הרבה יותר.
אתה מתחבר להתקן וקורא ממנו, כך אני חושב.פורסם במקור בפורום CODE613 ב10/01/2018 01:46 (+02:00)
-
זה כמו מקלדת.
וקניתי חבילה כמו שקנית מאיביי, רק מאליאקספרסס. וכל על אחד רשום ערך אחר.התקנת על המחשב דרייבר מסויים? אם כן, איזה?
אתה מתכוון גם שברגע שהכרטיס בטווח ואתה באמצע כתיבה בוורד אז זה כותב לך קוד?פורסם במקור בפורום CODE613 ב10/01/2018 12:18 (+02:00)
-
@דוד ל.ט.
אתה מתכוון גם שברגע שהכרטיס בטווח ואתה באמצע כתיבה בוורד אז זה כותב לך קוד?
אני משאיר ל @מנצפך לענות, כי לי יש עוד שבועות המתנה עד שאקבל את הקניות ואוכל לאשר את העניין,רק רציתי להגיב למה שנשמע מבין השיטין של דבריך,
שאכן בדיוק בגלל הבעייה הזו של חוסר שליטה על כרטיסים שנמצאים בטווח,
היה חשוב לי לקנות כרטיסי 125KHz שטווח הקליטה שלהם עומד על סנטימטרים ספורים בלבד.פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/01/2018 20:54 (+02:00)