עזרה באקסס עיצוב מטבע
-
ערב טוב לכולם
אני מנסה לעשות תוכנת תשלומים שמאפשרת גם תשלום בשקלים וגם תשלום בדולרים.
בתצוגת הטפסים הצלחתי להוסיף סימון ש"ח בשקלים אבל אינני מצליח להוסיף סימון דולר כי זה לא מטבע מקומי. (אני לא רוצה להוסיף דולר כתוספת בטקסט עצמו כעין & "$" כי אז אי אפשר לבצע חישובים על זה)
דבר שני חיפשתי המון על הוספת תאריך עברי באקסס (ומצאתי...) אבל לא הצלחתי בפועל לעשות את זה.אודה מראש לכל העונים והמסייעים.
-
@דוד-החדש יעויין כאן הבאתי קוד VBA של תאריך עברי לועזי.
זה מודול עם מגוון פונקציות, ואפשר להזין את הפונקציה בשאילתות כשדה מחושב, ובטפסים כפקד מחושב.
אני עובד רק איתה ביישומי OFFICE.(דרך אגב, בקוד שיש שם יש שגיאה - השורה הראשונה יש לכותבה כהערה ולא כחלק מהקוד. זה אמור לקפוץ לשם לבד בשימוש עם לחיצה על הכפתור Debug בהודעת השגיאה של אקסס)
-
הורדתי את הקובץ שמופיע שם והעתקתי אותו למודול אבל לא הצלחתי להתקדם משם.
אם אפשר קצת הסבר מה עושים עם זה, איך בפועל זה מזין את התאריך עברי לפי הלועזי. (יש לי פקד בטופס שכתוב בו תאריך לועזי איך משם האקסס ממיר אוטומטי לפקד אחר של תאריך עברי)תודה מראש על כל העזרה
-
@דוד-החדש אני מעלה קובץ אקסס כדוגמה.
דוגמה המרת תאריך לועזי לעברי.accdbתוכל לקרוא בהערות הדי מפורטות בתוך הקוד VBA מה כל פונקציה עושה. אבל הפונקציות השמישות באמת הם GregDateToHeb, וHebDateToGreg.
בעיקרון היה לי איזה קובץ שערכתי איתו את הקוד המיובא הזה שיהיה עוד יותר קריא - מחקתי מיותר הוספתי הערות ושיניתי ל Private מה שלא נצרך, אבל אני לא מוצא אותו כעת. (אמנם לא ממש חיפשתי עכשיו... הקוד עובד בכל אופן אותו דבר)
-