הרצה אוטומטית של שרת מקומי
-
שאלה קצת מוזרה, ובהחלט נובעת מבורות בתחום, אבל בכל זאת שאלה שלא מצאתי לה פתרון בשום מקום...
קיבלתי מחבר פרוייקט Full Stack כמעט גמור, עם צד שרת ב C# וצד לקוח בג'אווה סקריפט. כעת אני מעוניין להפעיל אותו על המחשב, בלי להריץ בכל פעם את השרת דרך ויז'ואל סטודיו - דהיינו שהשרת יאוחסן על המחשב, ובפתיחת הקובץ Index וכדו' השרת ירוץ לבד - בלי ויז'ואל סטודיו מותקן, וכן שמי שלא מבין יוכל ג"כ לפתוח את זה
(ראיתי שיש אתרים שמאכסנים שרתים כמו האתר הזה אבל אני צריך שזה יפעל בלי חיבור רציף לאינטרנט)אני ממש לא מבין בתחום, ויתכן שזה כלל לא הגיוני, או דורש פיתוח מורכב, עכ"פ אם יש אופציה פשוטה עד בינונית לעשות את זה אשמח לשמוע.
-
זה מאוד פשוט, אבל רק כתבת את השפה של השרת ולא באיזה שרת מדובר.
IIS?
kestrel? (קערעסטיר בלשון הקודש)
אני מרשה לעצמי להניח שזה יכול לרוץ ב-IIS,
אז כל שנשאר לך הוא לקמפל את הפרויקט, להפעיל את IIS בפיצ'רים של ווינדוס, ולשים את הקבצים המקומפלים בתיקיית IIS (בד"כ c:\inetpub\wwwroot)ככה נראית ההפעלה של IIS בהגדרות הפיצ'רים של ווינדוס
אם אתה לא רוצה להפוך את המחשב שלך לשרת ובמקום זה אתה רוצה רק להריץ את השרת כאילו זאת היתה תוכנה, אתה יכול להשתמש בIIS EXPRESS (שזה מה שVS בד"כ משתמש)
ע"ע https://learn.microsoft.com/en-us/iis/extensions/introduction-to-iis-express/iis-express-overviewלפעמים צריך לעשות publish ולא מספיק רק לקמפל.