המלצה למחשב DELL
-
@שוהם307 בנוסף למה שכתב @NH-LOCAL , יש עוד כמה פרמטרים משמעותיים - זכרון RAM (לך יספיק 8 לכאורה), וגודל מסך (11.6 או 14).
זאת מלבד איכות בטריה, סוג מסך, וכדו' שלהם בד"כ יש השפעה פחותה על המחיר (כמובן שיכול להיות מסך 4K וכדו' שיקפיץ את המחיר בהרבה, רק שבד"כ באותה רמת מחיר כמו שאתה מחפש אין חריגות מהסטנדרט)
וכמובן הדבר החשוב ביותר - סוג המעבד i5 או i7 שזה בעצם החלק הכי משמעותי בסיפור... -
@סקרן-0 כתב בהמלצה למחשב DELL:
@שוהם307 בנוסף למה שכתב @NH-LOCAL , יש עוד כמה פרמטרים משמעותיים - זכרון RAM (לך יספיק 8 לכאורה), וגודל מסך (11.6 או 14).
זאת מלבד איכות בטריה, סוג מסך, וכדו' שלהם בד"כ יש השפעה פחותה על המחיר (כמובן שיכול להיות מסך 4K וכדו' שיקפיץ את המחיר בהרבה, רק שבד"כ באותה רמת מחיר כמו שאתה מחפש אין חריגות מהסטנדרט)
וכמובן הדבר החשוב ביותר - סוג המעבד i5 או i7 שזה בעצם החלק הכי משמעותי בסיפור...גודל מסך 11.6 עם מעבד i? ולא באלפי שקלים?
איפה מצאת? -
@A0533057932 לא ידוע לי על כזה מחשב...
רק כתבתי את זה כפרט ביחס לשאלה שלו, ולא ידעתי שאין מחשבים כאלו, ורק אחרי תגובתך עשיתי חיפוש מהיר וגיליתי שאכן כך
(אגב למה באמת זה ככה?) -
@סקרן-0 כתב בהמלצה למחשב DELL:
@A0533057932 לא ידוע לי על כזה מחשב...
רק כתבתי את זה כפרט ביחס לשאלה שלו, ולא ידעתי שאין מחשבים כאלו, ורק אחרי תגובתך עשיתי חיפוש מהיר וגיליתי שאכן כך
(אגב למה באמת זה ככה?)הגודל הרגיל הוא או 14 או 15.6
11.6 הוא מאד קטן ולא נח לעבודה - לכן הוא מיוצר בדרך כלל לסטודנטים - מה שאומר אופיס וגלישה, מעבד חלש, הרבה שעות בטריה, קצת אחסון, - וכמובן ככל שהמכשיר יותר קטן ומעבד חזק יש בעיות בקרור ובשאר החלקים שתופסי יותר מקום אלא אם משלמים על חלקים יקרים - מה ששוב פעם מעלה את המחירנ.ב. FHD למסך 14 זה האיכות הסטנדרטית (ל11.6 זה בדרך כלל HD בלבד) ולמי שלא גרפיקאי לא נתקלתי באופן אישי בצורך ברזלוציה יותר גבוהה (המסך שלי הוא 4K ולכן המחשב כל הזמן על 350% הגדלה ע"מ שיהיה ניתן לעבוד במחשב באופן תקין)
רוב ה15.6 הם גם FHD אולם שם כבר ניתן להרגיש שיש מקום לשיפור באיכות -
@one1010 כתב בהמלצה למחשב DELL:
@שוהם307 אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל תוכל למצוא במחיר טוב באיביי מחשבים מסדרות עיסקיות בפחות מ2000 שקל [יום שישי קניתי ב1400 שקל מה שכאן עולה 3,500 או בקירוב]
כמובן שאני מדבר על קופסאות פתוחות אבל עם אחריות של שנה עד 3תוכל להמליץ אולי על קישור
אני מחפש i5 סדרה טובה עדיפות לדל
15.6. ו8ראם -
- לגבי אחריות תצטרך לשאול כל מוכר בנפרד.
- אני כמובן לא לוקח כל אחריות.
- תחשבן הוספה למחיר של מס אמריקאי בדרך כלל 7 אחוז.
- ניתן להתמקח עם המוכר על מחיר.
להלן סדרה פחות טובה של דל אבל מפרט טוב במחיר ממש זול:
המחשב הבא אני לא מכיר את הסדרה ואני לא יודע איך הוא נחשב אבל המפרט ממש ממש מרשים במחיר נמוך:
סדרה עסקית במחיר יפה:
יש עוד הרבה... תוכל לעבור בקישור הבא...: