-
@ivrtikshoret כתב בבטריות GP מול TOSHIBA:
אני חושב שזה נכנס בגדר לשון הרע...
אני משתדל להקפיד על הלכות לשון הרע.
ואשמח להבהרה מדוע זה לשון הרע,
אני לא משמיץ אף אחד ואפילו לא פסקתי מי יותר טוב, רק ציינתי עובדות,
מה גם שמדובר לתועלת בלבד!!!
אנשים משלמים המון כסף על סתם ומחובתי המוסרית לעדכן אותם. אם באותו כסף אפשר לקנות משהו שיחזיק לך פי 4 אז למה לא לשתף את כולם בתגלית הזאת? -
אם תראו מבחני ביצועים של בטריות שתגלו שהסיפור של הכספת לא אומר כלום.
יכול להיות בטריה שתחזיק דוקא פחות במכשיר שצורך לאט מאוד.
בעיקרון תכולה של בטריה זה דבר מדיד, ואם זאת מאוד קשה להשוות חברות בגלל הפרמטרים הנוספים שמעלה לפה היא חיסרון לשם, ולכן יכול להיות שלמכשיר X חברה אחת תהיה הכי טובה וכדומה.
(יכול להיות שלGP עצמם יש בטריות ייעודיות למכשירים עם צריכה נמוכה).@שוהם307 הקטגוריה לא נכונה.
בקשר ללשון הרע זו חברות עולמיות, בבעלות גויה כנראה, אז אני חושב שניתן להתייחס לעובדות בחופשיות.
לו זה היה חברה יהודיה היה צריך את כללי התועלת, אם מעניין אותך אם עמדת בהם, אני חושב שלא. -
@dovid כתב בבטריות GP מול TOSHIBA:
תגלו שהסיפור של הכספת לא אומר כלום
לכן הצגתי את הדוגמה, כדי להבין ולא כדי לשפוט.
@dovid כתב בבטריות GP מול TOSHIBA:
לו זה היה חברה יהודיה היה צריך את כללי התועלת, אם מעניין אותך אם עמדת בהם, אני חושב שלא
למה לא?
-
@שוהם307 כתב בבטריות GP מול TOSHIBA:
כדי להבין
אני לא מבין (וזה מאוד מסובך להבין כי יש המון פרמטרים), רק אם אתה רוצה להשלים את הניסוי, קנה את שני החברות ובדוק אותם במכשיר זולל אנרגיה מהיר כמו מכונית על שלט, מצלמה, פנס חזק וכדומה.
יש רשימה ארוכה של חברות שנחשבות טובות בסוללות, בהם כאלו שיקרות בהרבה מהשניים שהבאת וכל מומחי הצרכנות שיודעים להשוות כל דבר מאוד מתקשים להשוות אותם כי לכל אחד יש יתרונות בסוגי שימוש מסויימים.
בקשר להערה על הלשון הרע, זה לא רלוונטי ואני מתעקש לא לסטות מנושאים ודאי שלא לכיוונים הלכתיים. -
-
בסוללות נטענות יש שתי בעיות:
- הגבלת מחזורי טעינה
- וריקון עצמי לאורך זמן גם בלא שימוש.
אני משתמש יום יום כ-3 שעות במיקרופון עם משדר רדיו כדי שאוכל להתנייד.
המשדר משתמש בשתי סוללות אצבע, ורציתי לחסוך הטענות רצופות.
אחרי מחקר קטן, קניתי מחו"ל 2 רביעיות של Panasonc eneloop pro.
הם יקרות, אבל מדהימות...
פתחתי חבילה אחת והתחלתי להשתמש בשני הזוגות שבה לסירוגין, כשזוג אחד נגמר, אני מטעין אותו ומשתמש בשני. אני משתמש באותה חבילה בערך 5 שנים והחבילה השנייה עדיין סגורה.
מבחינתי זו הייתה קנייה מוצלחת ביותר, ממליץ למי שצריך שימוש יום יומי, רק להיזהר מחיקויים זולים. -