תגובה: שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן
-
תגובה: שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן
אז ככה. עשיתי הכל לפי ההוראות, וכשאני נכנס לקו הוא אומר "היי, יש לך 7 הודעות חדשות" וכו', ואומר "תפריט" ונתקע שם. כל מקש שאני לוחץ לאחר מכן אומר גם כן "תפריט". מה לא עשיתי טוב? @אביי ?
טוב. התקנתי שוב ועבד.
השאלה עכשיו היא כזו - האם יש דרך לעבור להודעות שהיו עוד לפני התקנת המודול, ואם כן באיזה מקש. אני בינתיים לא הצלחתי... -
@הערשלה יש לי בעיה שמזה כמה חודשים פעמים רבות קריאת ה-API לימות המשיח נכשלת, בפרט כשמדובר בכמה קריאות אחת אחרי השניה, מה שגורם לחלק מהשלוחות לא מוגדרות בהתקנה, הפתרון כרגע הוא להריץ את ההתקנה שוב, ובד"כ בפעם השניה זה עובד.
אני עובד כרגע על פיתרון לבעיה הזו, ומקווה לפרסם את התיקון בהקדם.
-
@הערשלה כתב בתגובה: שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
השאלה עכשיו היא כזו - האם יש דרך לעבור להודעות שהיו עוד לפני התקנת המודול, ואם כן באיזה מקש. אני בינתיים לא הצלחתי...
ברגע שהמודול יוגדר (ע"י הפתרון שבפוסט הקודם) תוכל לשמוע את ההודעות שעלו עוד לפני שהוא הוגדר...
-
@הערשלה כתב בתגובה: שליחת וקבלת מיילים באמצעות הטלפון הכשר בחינם | abaye | מדריך מפורט | מתעדכן:
אם אני רוצה לשמוע את כל ההודעות שהיו לי במייל אי פעם - אי אפשר?
אפשר, תכניס אותם ידנית לתווית שהגדרת במייל.
רק קח בחשבון שאם זה הרבה מיילים, יש סיכוי שזה יעבור את המגבלה היומית של גוגל סקריפט ואז לא ירוץ לך עד מחר וחוזר חלילה עד שהוא יסיים את כל המיילים...תוכל לעשות את זה כך, תעמוד בדואר נכנס:
-
איך אני מוחק ומתקין מחדש את שלוחה 1
כתוב שיש בעיה שיותר מ1000 מיילים זה נתקע וצריך לעשות את זה