בירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת
-
@סקרן-0 כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
כמו"כ התוכנה צריכה להיות מסוגלת לסדר את מסלולי האיסוף אוטומטית בזמן אמת כדי לייעל ככל הניתן את המערכת,
יש לך את האתר הבא:
https://planner.myrouteonline.com/route-planner/אתה יכול להוסיף לו קבצים עם כל הרשימות והוא מסדר לך את הסדר הנכון לביצוע.
עריכה: הופה... אני רואה ש @סקרן-0 הקדים אותי עם ההמלצה...
-
@קינג-קומפיוטר לא. יש לי תוכנה שלי. מחוברת לנדרים פלוס.
-
@אבי כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
אם רלוונטי בשבילך תוכנה מבוססת אקסס
יש לי אחת כזו עם סנכרון עם ימות המשיח, ניהול תורמים, מסלולים, קבוצות ועוד ועוד
לפרטים נוספים a5804534@gmail.comפניתי במייל כבר לפני כמה ימים
-
-
@reboot כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
לא הבנתי מה זה אומר... אין שם כלום באתר, רק דף ריק ודורש מייל וסיסמא....
@צביקה-ה כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
אני כרגע עובד על כזה דבר
תכל'ס זה תקוע כי המעצב אתרים שלי איבד את החשקהייתי שמח לקבל יותר פרטים על זה (אם זה באמת עונה על מה שביקשתי...)
העלויות כמובן לכזה דבר כמו שכתבו פה - גבוהות
מה הסדר גודל? (זה בעצם היתה השאלה המקורית שלי...)
השאלה שלי כרגע היא לא על הפרטים, אלא על סדרי הגודל (לדוג' אם עלות הפיתוח של כזה מוצר היא בין 400 ל-700 אלף (דפקתי מספר...), אז זה לא רלוונטי, ולכן מספיק לי תשובות בכזה סגנון).המחירים ששמעתי בינתיים מחברים שלא בהכרח מבינים בתחום נעו בין 30 אלף לחצי מיליון... לכן אבקש אם יש למישהו משהו קצת יותר ממוקד בעניין המחיר.
לגבי כל ההצעות שהיו פה אם אקסס אז כמו שכתבתי בשאלה, יש לנו כבר תוכנה די טובה, והשאלה היא על להתקדם הלאה לווב וכדו'.
תודה רבה -
לא הבנתי מה זה אומר... אין שם כלום באתר, רק דף ריק ודורש מייל וסיסמא....
נכון. וכשיש לך סיסמה יש לך את כל מה שביקשת. (ממשק ניהול, ממשק קצה, עדכון טלפוני, פילוח תורמים ובחורים, קשרי משפחה, רישום איסופים, עריכת מסלולים. בניית קבוצות ושאר הדברים האלו)
חשוב לך לשמוע על המחיר, התשלום על איחסון הנתונים. התוכנה ללא עלות להוציא עלות ייבוא נתונים מתוכנות ישנות (למעוניינים) וכן על התאמות למי שזקוק.
התנסיתי בזה בשנה שעברה, זו רמה אחרת. -
@חגי כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
כמדומני ששילבתי כמה API של גוגל ביחד, וזה יצר לי את המסלול הכי מומלץ.
האם תוכל לספר לנו מה עשית כדי לקבל מסלול טוב? אצלנו אני זוכר שממש ניסו לעשות שיפור בזה והשקיעו המון כסף ולא הגיעו לתוצאה טובה.
מה שילבת? הרי לא ייתכן לבדוק מרחקי הליכה בין כל כתובת לכל כתובת זה מאות אלפי בדיקות. -
@יצירה כתב בבירור על פיתוח תוכנה עבור מוסד ת"ת:
האם תוכל לספר לנו מה עשית כדי לקבל מסלול טוב? אצלנו אני זוכר שממש ניסו לעשות שיפור בזה והשקיעו המון כסף ולא הגיעו לתוצאה טובה.
מצאתי בעבר ספר PDF פתוח להורדה, שמשמע ממנו שיש לו אלגוריתם לפתור את בעיית המסלולים בצורה די טובה. (אם הבנתי אותו נכון, פרשתי באמצע...)
קוראים לו לא מצאתי את הקישור של זה - יש לי את זה אך זה כבד מדי להעלות לפה.
קוראים לו משהו כמו 'מבוא לחקר ביצועים משרד החינוך'.ולגבי האם יש פתרון - אני מכיר חברה גדולה של כוח אדם שמשתמשת בפתרון אופטימלי. (אולי גם התוכנה campeee הצליחה, אני לא מכיר).
-
@Y-Excel-Access זה סטיה קשה מהנושא.
אין כזו בעיה אמיתית, אצלנו בעבודה יש עשרות שליחויות ביום ומשתמשים בהצלחה בכלי שהובא פה לעיל (myrouteonline).